- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ev arkadaşımın motoru için açıyorum. Başlıktan da anladığınız üzere arkadaşım regal raptor kullanıcısı. 5.000 kmde. Allahtan yavaş gittiği bi anda arka freni kitlemiş kendini ve olduğu yerde kalıvermiş. Fren kafasına göre şişip boşalıyor. Servisine götürdüğümüzde adam baktı 2 tur doandı ve bunda sorun yok dedi. Ne dediysek ikna edemedik. Yalancı muamelesi gördük. Başka bi ustaya götürdük. Fren merkezi bozuk dedi. Ama ben bulamam bunu sizin bulmanız lazım ki değiştirelim dedi. Firmayı aradığımızda servis aracılığıyla bize ulaşmanız lazım dedi. Şu anda arkadaşım motoru kullanmaya haliyle korkuyor. Hızlı giderken kitlerse diye. Size danışıyorum;
1) Servis için yapabileceğimiz bişey var mıdır çünkü garantisi devam eden bi motor.
2) Bu fren merkezini başka bi yerden bulabilir miyiz?
Gereksiz bi bilgi mi bilmiyorum ama, benim gözlemlediğim kadarıyla özellikle geri geri iterken şişme oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1) Servis için yapabileceğimiz bişey var mıdır çünkü garantisi devam eden bi motor.
2) Bu fren merkezini başka bi yerden bulabilir miyiz?
Gereksiz bi bilgi mi bilmiyorum ama, benim gözlemlediğim kadarıyla özellikle geri geri iterken şişme oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.