Regal Daytona olmuş 30.700 TL.. Fiyatlar nereye gidiyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin motor işi geçti artık daha zor alırsın artık.

Geçen kuba suğerlıght 200 sayfasına yorum yapmışsın motoru aldığımda 5500tl idi 5 yılda hiç ekleme yapmadılar şimdi 11000bin tl diye çok güldüm saol.:cherry:

Çin seviciler nirde? seyko? Nirdesin? CVp ver! Buna bu parayı verene helal olsun der-geçerim....

Geçen kuba suğerlıght 200 sayfasına yorum yapmışsın motoru aldığımda 5500tl idi 5 yılda hiç ekleme yapmadılar şimdi 11000bin tl diye çok güldüm saol.:cherry:

bak o yorumdan bu yana bile zam gelmiş nerdeyse 12 bin olmak üzere. zamanında sana düşünme al demiştim göstergesi bozulur, yolda bırakır, alamam felan diyodun. ben 13 bin km yol yaptım daha bakım benzin harici hiçbir masraf yapmadım :) bu motorun heralde 20 bin liraya satıldığı günleri de göreceğiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak o yorumdan bu yana bile zam gelmiş nerdeyse 12 bin olmak üzere. zamanında sana düşünme al demiştim göstergesi bozulur, yolda bırakır, alamam felan diyodun. ben 13 bin km yol yaptım daha bakım benzin harici hiçbir masraf yapmadım :) bu motorun heralde 20 bin liraya satıldığı günleri de göreceğiz.

Şimdi regale 30 bin tl kim verip kaç kişi alıyorsa o zamanda kubaya 20 bin verip alırlar:)

Son düzenleme:

noz

400cc.daytona http://www.regalraptor.com.tr/detailproduct.asp?CatID=130&SubCatID=460&ProdID=739

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mağlum siteye baktım regal in en pahalı 19.900 e satılık motosiklet var 2016 model ve 2015 model sıfır o da :)

Regal alacak arkadaşlara allah sabır versin :) bir dönem 1 2 ay bir arkadaşım çevren geniştir satabilirmisin diye verdi. Motosikler 2 ay sonra aynaları basamakları herşeyi yolda düştü.. Hayatında birkez japon motosiklet kullanmış herkesin bir kaç haftada elinde kalabilir :) Mondial kullanıyorsanız bir sonraki motor olarak düşünülebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar