- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Birde benim gibi, hiçbir sınıfa girmeyip herdaim giyenler var![]()
Abi ben de giyiyorum arada ama gerçekten çok kötü yahu.
Birde benim gibi, hiçbir sınıfa girmeyip herdaim giyenler var![]()
Her ne kadar son cümlede iğneleme/dokundurma olsa da, bu konuda ben de @gurcanozturk'e katılıyorum.
Ama torpil, adam kayırma, araya tanıdık sokma, görmezden gelme ülkenin her yerinde olduğu için garipsemiyorum. Kurallar çiğnenmek için var mottosuyla hareket ettiğimiz için hepimiz. Kuralların bir kısmını uygulayıp bir kısmını uygulamamanın mantığı yok. Beğenir yada beğenmezsiniz. Uymak durumundayız.
Ben de bir yandan fosforlu reflektörlü sırt çantası arıyorum laptop taşırken görünür olayım diye.
Ne kadar görünür olsak o kadar iyi.
@espresso bir saat önce yapı market önünden geçerken varsa alayım diye girdim, bir yelek birde yapıştırma reflektör aldım, satıcı çantaya yapılabileceğini, yağmurda atmayacağını söyledi, denemek için aldım bir metre, iş yerine döner donmez çanta kenarlarına yapıştırdım, sağlam yapıştı ama yağmurda ne olur bilemiyorum deniyeceğim

beni görmeyen dingil'ler bile oluyor aman ha yeşilleri eksik etmeyin
hele gece uzay aracı gibi gidiyorum ama nafile sığır gece gündüz aynı sığır
[url]https://i.hizliresim.com/mtborrn.jpg[/url]
Tam olarak öyle oldu abi baret takıp şantiyeye gitmemek için zor tuttum kendimiOduncu gömleği üzerine turuncu yelekle bir mühendis havası yakalamışsınızdır.![]()
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir saçmalık var mı ?
... birinin sizi görebilmesi için o yöne bakması lazım.
Önlemlerin artması, bu anlamda kuralların geliştirilmesi güzel ancak işin otomobil tarafında yaptırımlar çok zayıf. Özellikle otomobil sürücülerinin trafik akışında akıllı telefon, sosyal medya kullanımı çok arttı. İnternet ortamında, bir çok farklı kaynakta kazaların en büyük sebebinin trafikteki akıllı telefon kullanımı olduğu görülüyor. Trafikte telefon kullanıp insanların canı üzerine zar atmanın yaptırımı ise sadece 427 lira. Yayalara, bisikletlilere, çocuklara, engelli insanlara, motosikletlilere reflektör takalım, kucaklarına disko topu verelim ki daha çok görünsünler. Ama sorun şu; birinin sizi görebilmesi için o yöne bakması lazım. Henüz bunun alt yapısı yok. Yasalara mutlaka uyalım, reflektörlü yeleğimizi giyelim ama bunun esasa çok etkili olmayacağını da aklımızdan çıkarmayalım düşüncesindeyim.