- Motosikleti
- Joymax Z+ 250
Forumdakiler beni bilirler. Reflektif yelek, doğru ayarlanmış çakarlı sis farı gibi motosikletlerde olmazsa olmaz bir güvenlik ekipmanıdır. Chopper, naked, racing, commuter fark etmeksizin güvenlik açısından herkes tarafından kullanılmalı. Ben yıllardır iş elbiseleri satan yerledden fermuarlı "mühendis tipi" denen fosforlu sarı yelek giyiyorum. Yeleğin gramajı, yani kumaş kalınlığı önemli. Cırtcırtlı olanlar biraz dandik oluyor tavsiye etmiyorum. Bazı markalar 300-500 liraya satıyor bu yeleklerden. Bunları almak bana anlamsız geliyor. Motor montumun üzerine giyiyorum, kolları olmadığı için montla beraber giyip çıkartıyorum.
Sonuç olarak trafikteki temel sorunumuz olan "görülmeme" sorununu çözen, bilimsel olarak kanıtlanmış bir ürün. Kullanmamak anlamsız. Bu tip ürünlerin karşısında olmak bana yersiz geliyor. Zaten imzamı da bu kişiler için kullanıyorum yıllardır![]()
Aslında gece/gündüz kullanmak bir yerde mantıklı. Her ne kadar benim montun yarısı janjanlı neon sarısı olsada. Hem,mont üzerindeki ölü böcekleri temizleyecek alan azalır. Yıkaması vs. de basit olur. Ben düzgün bir reflektörlü yelek bakayım.
Son düzenleme: