redline da motorum subap kesti dertliyim

bugün ay benim için çok bahtsız geçti ilk olarak talihsiz olaylar 3 hafta kadar önce sıcaktan notebookun anakartının yanmasıyla ve işlemciyide beraberinde götürmesiyle başladı laptop pert oldu şu an parçaladık satıyoruz :salut:

günlerimi masaüstü bilgisayarımla geçirmeye başladım ve 1 hafta kadar sonra 2. olarak masaüstü bilgisayarımın monitörü arızalandı ve tamir ücreti yüklü olduğu için yenisi almak zorunda kaldım

3.olarak geçen hafta saatimin camını asansörün metal kapısına çarptım 2 gün sonra içerisine su aldı ve mekanizması iflas etti satın aldığım yere götürdüm 120 liraya saatin komple motoru ve camı değişti şu an onun sorunu çözüldü çalışıyor.

4.olarak son bombayı bugün patlattım saat 11:00 sularında 4.viteste redline a dayandığım anda motorum çoz etti ve duman çıkmaya başladı motor patladı zannettim çektim kenara bi kaç marşa bastım tiz bi ses çıkıyordu çekici çağırdım ve 1 saatlik uğraşın ardından servise çektik akşam üstüne kadar kontrol için motoru indirdiler ve subap kestiğini öğrendim resmen yıkıldım şu an motorum serviste yatıyor 1,5 hafta kadar parçanın gelmesini bekleyeceğimi söylediler iyiki o garantiliydide garanti kapsamında motoru rektefe edicekler...

Bu olayların hepsi son 1 ay içerisinde başıma geldi arkadaşlar kafayı yeme noktasına geldim şu an şirketin scooter motoruna biniyorum eve onunla geldim derdim çok büyük yaw bi talihsizliktir gidiyor başımda:salut:

teşekkür ederim kurşunu kime döktürücez acaba gerçekten işe yarayıp sorunumu çözer mi :)

Motosikletlerde ; REDLİNE denilen sınır,çizgi,bölge (herneyse) tehlike belirtir. Motosikletiniz size ; "Bu sınırdan sonra sorumluluk kabul etmiyorum" der...

Hocam geçmiş olsun. Üzüldüm ama neden redline'a soktun? :silent::silent:
Biraz daha sakin olsaydın bunlar başına gelmezdi. Ama neyse olsun. Garantiden işi çözerler... :cat:

Daha dikkatli ol. Nazar boncuğu tak...

aldığımdan beri ilk 400 km haricinde vitesleri hep redline da atıyorum çok çekti benden makinem tam bomba gibi olmuştu gazı görünce şahlanıyordu ki sonunda perdeyi indirdi :p ama bunların hepsini birer tecrübe olarak kaydediyorum ileride cc si büyüyünce bi motosikletin göstereceği tepkileri şimdiden öğrendiğim için deneyimli sürücü sınıfında seyrederim artık...

geçmiş olsun ne diyelim redline da gitmek her açıdan sınırda gitmektir netekim motorun sınırına gelmiş...

senin adına üzüldüm. biraz kibar davranın aletlere:pale:

gidelim kardeş bi okutup üfletelim belki düzeliriz adanaya mı gelicez ???:p

bide ramazan ayı dolayısıyla bi arkadaşımın önerisiyle fitre ve zekat dağıtmaya başladım cebe 20 lira koyuyorum bi kısmını kendim harcıyorum çoğunu ihtiyacı olana dağıtıyorum sonum kötü gibi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar