RC Motosiklet arıyorum.

RC, yani uzaktan kumandalı motosiklet arıyorum. İnternette biraz araştırdım bi kaç yabancı sitede buldum, yaklaşık 60$'a güzel şeyler var. Sizin bilidiğiniz siteler varsa yazın, ya da istanbul'da satılan bi yer varsa onu söyleyin gidip bakıyım..

araba düşünrsen adam gibiler pilli 300.000.000 falan benzinli 1.000.000.0000

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bende var , bizim burda bi abi bana sipariş le getirmişti bu yazın 50 milyona aldım şarjlı pil falan cross motosiklet kullanımı bayağı zor ama eğlenceli tek teker bile yapabiliyorsun eğer istersen sana yardımcı olabilirim

çok zevkli olay bizde yazın çift motorlu sürat teknesi vardı 60 milyona aldık ırmak veye tatlı suda manyak gidiyor ama motoru bende ilk defa duydum hadi atv filan normal ama motor nasıl yani :sunny:

motor nası durcak ayakta yaw anlayamadım ben çalıştırdıktan sonra mı dikltiyorsun :cherry:

Ben tv da görmüştüm motoru. Hatta ciddi şekilde yatarak falan dönüyor. Sport modellerle yarışıyorlardı. Sapanca'damı ne bir pist yapmışlar RC için.

S.E.E.' Alıntı:
RC, yani uzaktan kumandalı motosiklet arıyorum. İnternette biraz araştırdım bi kaç yabancı sitede buldum, yaklaşık 60$'a güzel şeyler var. Sizin bilidiğiniz siteler varsa yazın, ya da istanbul'da satılan bi yer varsa onu söyleyin gidip bakıyım..
Ben motorcu olmamın yanı sıra rc ciyimde bunlar istanbulda satılmıyor zannedersem.60$ biraz ucuz bunlar için Daha çok yardım istiyorsan http://php.hobbyrc.com/forum/index.php? gel üye ol sana çok yardımcı olurlar... Ayriyetten araçları en güvenilir bu siteden alabilirsin www.towerhobbies.com

Sparrow' Alıntı:
motor nası durcak ayakta yaw anlayamadım ben çalıştırdıktan sonra mı dikltiyorsun :cherry:
Motosiklet önce tabiki yatık duruyor. hareket etmesini sağladığınızda olduğu yerde dönüyo gibi bi hareket yapıyo sonra doğrulup harekete başlıyo yani elinle uğraşmıyosun. güzel bişi baya. :farao:

walla merak sardı beni Türkiyede yok mu satan yer biz sürat motoru aldık sadece kankiyle varsa bildiğiniz yer topluca alalım indirim filan da yaparlar :mrgreen:

Benim bildiğim toyzz shop ta vardı ama tam emin değilim. carrefourda .büyük oyuncakçılara bakın bence.

bu uzaktan kumandalı resmin resimlerine veya videosuna ulaşabileceğimiz bir kaynak varmı acaba

ilginiz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..
satın alabileceğim bi dükkan bulursam hepinize haber vericem..
bir kez mahallede bi çocugun elinde görmüştüm ama kullanamıyodu, sürekli çarpıyodu bi yerlere.. accaip içimde kalmıştı o zmn.. çocuğun babası yanında olmasaydı gidp alcaktım elinden ama adam biraz iri-yarıydı :cherry:

S.E.E.' Alıntı:
ilginiz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..
satın alabileceğim bi dükkan bulursam hepinize haber vericem..
bir kez mahallede bi çocugun elinde görmüştüm ama kullanamıyodu, sürekli çarpıyodu bi yerlere.. accaip içimde kalmıştı o zmn.. çocuğun babası yanında olmasaydı gidp alcaktım elinden ama adam biraz iri-yarıydı :cherry:
Adamım modelleri 50 yaşında bile kullanan var yaş ile ilgisi yok adamlar bunların hastası oluyor. Ama zannetmiyorum bulabileceğini tek caren verdiğim adres veya ille buradan almak istiyorsan verdiğim foruma üye ol satanlar belki vardır....

kemal salaklaşma

çok komiksin sana ne diyim kemal yaaa olum şu anda bindigim motor btr hep uzakdan kumanda ile çalışıyor hemde alarım sistemi var kemal kanka sen baya geri kalmışsın gelirsem yanına akıl verecegim sana :cherry:

olum sen şaşırdın galiba zuhahaha :cherry:
uzaktan kumandalı oyuncak dio bunlar

allah cezanı vermesin senin allahın konyalısı :mrgreen: :mrgreen:

ha bu arada geçmiş olsun bi kazaa geçirmişin baban dedi

ola bilir hala salak gibiyim kemal :) sagol ufak bi kaza önemi yok genede sagol ben vurdugum arabanın şöförüne açıyorum

arkadaşım toyyz shoplarda var elektrik motorlu racing çeşitleri 60 krosslar 90 ytl git bi bak eğlenceli bişey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar