ramzey racing alayımmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizce ramzeyin racing 2006 model kaçpara eder 1300 liraya buldum edermi çok masraf çıkaran bi motormu

eder 1300.
granajları dışında sorun çıkarmıyor.
eğer temiz bi kullanıcıysan o da sorun yapmaz.

Super Moderator
1-Motosiklet modelleri forumuna konu açarken kriterlere dikkat etmek iyi olurdu...

2-Çok masraf çıkaran bir motor değil, ama ufak tefek de olsa ihtiyaçların olduğunda, uzun zaman bulamayacağın bir motor..ki daha büyük ihtiyaçları düşünmek bile korkutuyor beni... Kuba, Skyjet gibi markaların da aynaları..vs gibi en basit aksesuarları da uymuyor Ramzey'e.

BenDe alıcam Ama Kimse tavsi etmiyo Titreşim yüzünden ama inat degilmi alicam

Motosikleti
Pulsar NS400Z
BenDe alıcam Ama Kimse tavsi etmiyo Titreşim yüzünden ama inat degilmi alicam

böbrek taşı sorunun varsa alınır kardeş :D babamla çarşıya gidiyoz ışıkta durduk yanımıza presto yanastı bir tane agk tipli olanlardan babam bunlarda güzel ha dedi baba böbrek taşım yokki olursa alırız dedim güldü sadece

böbrek taşı sorunun varsa alınır kardeş :D babamla çarşıya gidiyoz ışıkta durduk yanımıza presto yanastı bir tane agk tipli olanlardan babam bunlarda güzel ha dedi baba böbrek taşım yokki olursa alırız dedim güldü sadece

Ne komik ne komik:mrgreen::farao:Git kardeşim kafana ve cüzdanına hangi motor uyuyorsa onu al:rendeer:

benim görüşüm bu kardeş çin malına tövbe

Ah be kardeşim adam 1300 ytl den bahsediyor, hadi ona vitesli cafcaflı hangi japon motoru verecen söylede gitsin alsın hadi söyle.Bak benim kanuni racer işide olmayacak galiba banada aynı tarzda 1500 ytl ye bi japon önerirsen sevinirim.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Ah be kardeşim adam 1300 ytl den bahsediyor, hadi ona vitesli cafcaflı hangi japon motoru verecen söylede gitsin alsın hadi söyle.Bak benim kanuni racer işide olmayacak galiba banada aynı tarzda 1500 ytl ye bi japon önerirsen sevinirim.

biraz sabret biraz daha paranı biriktir öyle alırsın bir japon aynı benim yaptığımı yaparak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 PM ----------

Babamın Holding Yokki Gidip Japon Malının en iyisini alayim Honda cbr125 alıyam acemilikte bi düşeyim sinyal kırılsın 125tl öde nerden bulcak bu ögrenci cocuk hiç düşündünmü

senin hikayeni az çok biliyorum okudum abine gıcık olduğun için alacaktın zaten şimdi sezon kapanıyor biraz daha bekle paranı biriktir seneye sezon açılırken beraber alırsın japonunu

biraz sabret biraz daha paranı biriktir öyle alırsın bir japon aynı benim yaptığımı yaparak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 PM ----------

senin hikayeni az çok biliyorum okudum abine gıcık olduğun için alacaktın zaten şimdi sezon kapanıyor biraz daha bekle paranı biriktir seneye sezon açılırken beraber alırsın japonunu

Yok Çin MAlı Fark etmez ARtık Sırf Onun Motoru Yüzünden Bende motor alıcam Ne güzel bws vardı sattım ahh satmaz olaydım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar