Ramzey ile Rize'de mahsur kaldım..

Merhaba..
Ufak bir kaza geçirdim.. Bende birşey yok, Allah'a Şükür..

Motosikletimin ön jantı kırıldı.. Disk, ön far grubu ve ön çamurluk hasar gördü.. Bunların değişmesi gerekiyor.. Rize'de servis olmadığından, İstanbul Ramzey'i aradık, ne kadar yardımcı olmaya çalışsalar da (!), sizi arayacağız dediler, ancak hala aramadılar..
Ramzey'in müşteri memnuniyetini ve ne kadar müşteriyle alakalı olduğunu elimden geldiğince anlatmak istedim..

Yardım istediğim konu: Bu parçaların fiyatını öğrenebilecek ve bana gönderebilecek, Bu konuda yardım edebilecek/edemeyecek; görüşlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Geçmiş olsun. Badalamı düştün nası düştün cant pert olmuş. Rizede servisi yoksa, Birde rizeye daha yakın bayii yada servislerle görüşün belki istediğiniz parçalar orada vardır ve size ulaştırıla bilir. Fiyat hakkında bir bilgim yok. Jant hariç ön kafa (far grubu) ve çamurluk 100ytl falan tutar diye tahmin ediyorum. Fazlada olabilir azda olabilir. Kolay gelsin.

geçmiş olsun kardeşş
Allah daha büyüğünden saklasın
sağol teşekkür ederim.. amin diyorum.. herkes için..

Geçmiş olsun. Badalamı düştün nası düştün cant pert olmuş. Rizede servisi yoksa, Birde rizeye daha yakın bayii yada servislerle görüşün belki istediğiniz parçalar orada vardır ve size ulaştırılabilir. Fiyat hakkında bir bilgim yok. Jant hariç ön kafa (far grubu) ve çamurluk 100ytl falan tutar diye tahmin ediyorum. Fazlada olabilir azda olabilir. Kolay gelsin.
Kayaya çarptım :cherry: :pr:
Teşekkür ediyorum üstad yorumun için... Fiyatlar o civardadır.. :wiinkk:

Hocam geçmiş olsun dıyorum ılk once, sen bır kez daha dene şansını yardımcı olmaları gerekir sana eger bu seferde ılgılenmezlerse Tüketici haklarına başvur haklı çıkarsın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öncelikle geçmiş olsun.... Umarım sende bişey yoktur.....

Çağırsaydın Sercanı...Dün baya bi alışverişte bulundunuz.... Bu arada beddua falan etmedim haaaa.... Benden bilme...:cherry:

Şimdi rahat rahat uyuyodur .... Senin yerinde olsam fiyat falan aldırırdım sağdan soldan..Accik çalışsın....:cat:

Hocam geçmiş olsun dıyorum ılk once, sen bır kez daha dene şansını yardımcı olmaları gerekir sana eger bu seferde ılgılenmezlerse Tüketici haklarına başvur haklı çıkarsın
Sağol hocam.. :) Tekrar denesem de birşey değişmez büyük ihtimalle.. Ama bir daha ararım genel merkezi.. Bu etraftaki bazı motorcu arkadaşlarıma sordum.. Servislere ve tüketicilere gerekli cevabın İstanbul'dan verilmediğini, ilgilenilmediğini söylediler :salut:.. Bir kaç gündür bu işin peşindeyim.. Bakalım ne sonuç çıkar.. :wiinkk:

Öncelikle geçmiş olsun.... Umarım sende bişey yoktur.....
sağol.. bende birşey yok :pale:
Çağırsaydın Sercanı...Dün baya bi alışverişte bulundunuz.... Bu arada beddua falan etmedim haaaa.... Benden bilme...:cherry:
Aslında düşünmedim de değil.. :cherry:
Şimdi rahat rahat uyuyodur.... Senin yerinde olsam fiyat falan aldırırdım sağdan soldan..Accik çalışsın....:cat:
Abi Sercan dün gece sıcağı sıcağına resimleri gönderdi ya.. Çok çalıştım dedi, ondan.. :queen::cherry:

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım.internet sitesine baktımda rizede 3 tane servis var bi ara istersen.

GÜMÜŞLER TİCARET
Rize
ÇAYELİ
0464 532 45 60

AHMET CİVELEK
Rize
RİZE
0464 217 73 08

ÇAGDAŞ OTO
Rize
ARDEŞEN
0464 715 42 80

geçmiş olsun arkadaşım.internet sitesine baktımda rizede 3 tane servis var bi ara istersen.

GÜMÜŞLER TİCARET
Rize
ÇAYELİ
0464 532 45 60

AHMET CİVELEK
Rize
RİZE
0464 217 73 08

ÇAGDAŞ OTO
Rize
ARDEŞEN
0464 715 42 80

Teşekkür ederim dostum.. Sağolasın..

Geçmiş olsun imacosfx. Rize'de motor kullanabilmek bile büyük bir yetenek.
Rize gibi bir yerde bu zaman kadar kaza yapmaman ilginç bir durumdu. Neyse siftahı yaptın.

Sana birşey olmaması sevindirici.Tekrar geçmiş olsun.

Paşam büyük geçmiş olsun..
Ramzeyin sitesine şikayetini bildir.. Ayrıca Tüketici Haklarıyla ilgili siteler var oralara da mağduriyetini bildir..İlgilenilmediğini felan yaz..Senin uğraşmana gerek kalmaz onlar seni bulur..Yanlız...Bi konu var ramzeyi aradığında telefon görüşmeni kayda aldır bence..Sana lazım olur..Ben senin için bi kaç yere yazacam...

Geçmiş olsun imacosfx. Rize'de motor kullanabilmek bile büyük bir yetenek.
Rize gibi bir yerde bu zaman kadar kaza yapmaman ilginç bir durumdu. Neyse siftahı yaptın.
Sana birşey olmaması sevindirici.Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim abim.. Ya sorma.. Bi uğrayamadım sana gitti.. Bak görüşemeden gidecektim az kalsın.. Bi yaptırayım da.. Tekrar dönCEM yollara..

Paşam büyük geçmiş olsun..
Ramzeyin sitesine şikayetini bildir.. Ayrıca Tüketici Haklarıyla ilgili siteler var oralara da mağduriyetini bildir..İlgilenilmediğini felan yaz..Senin uğraşmana gerek kalmaz onlar seni bulur..Yalnız...Bi konu var ramzeyi aradığında telefon görüşmeni kayda aldır bence..Sana lazım olur..Ben senin için bi kaç yere yazacam...

Şu an kayda almaya pek gerek yok.. Dün diğer iğer servisleri aradım.. Cevap bekleyin sizi arayacağız dediler.. Hala bekliyom :) :queen: :pr:

uLa Burak Nooldu sana :cyclopsan o motorun hali
ne öLe :cyclopsan Geçmiş olsun ! aga parçalarını bulamazsın sanırım rize de !
İsmail USTaya bi sorsan sanayi de :) O ayarlar bişiler :)

uLa Burak Nooldu sana :cyclopsan o motorun hali
ne öLe :cyclopsan Geçmiş olsun ! aga parçalarını bulamazsın sanırım rize de !
İsmail USTaya bi sorsan sanayi de :) O ayarlar bişiler :)
Doğan usta sorma yaa.. Sen nerelerdesin ne yapıyosun.. Görünmüyorsun bu aralar.. Ettuk bi cahallık.. Özlettin kendini.. Al 600 F'i gel be usta.. :wiinkk:

Çok geçmiş olsun.. Servisleri sıkıştırmazsan arayacaklarını sanmıyorum.. Ben bi gidon için 4 ay telefon beklediğimi biliyorum :queen:

gecmis olsun kardes, Allah buyuk kucuk her kazadan korusun .......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar