ramzey firmasına ilinden dolayı çok teşekkürler

geçen yıl aldığım ve hala garantisi devam eden motorsikletimin çekişinden ve sesindeki değişikletn dolayı servise gönderdim servis egsozun değişmesi gerektiğini ve bunun için 85 ytl verilmesi gerektiğini belirtmişler ben motorun garantisinin daha devam ettiğini bu işlermin garanti kapsamında yapılması gerektiğini belirttim fakat servisten olumlu bir yanıt alamayınca ramzey motorsiklet firmasını arayarak firmaya olanları anlattım firmadan benim telefon numaram alındı veservisle konuşacaklarını egsozun garanti kapsamında olduğunu bildirdiler. ben ramzey firmasından gelecek telefonu bekleyerek 1 - 2 saat geçirdikten sonra servise tekrar gittim sevis firmann bu konuda kendisini aramdığını bildirdi bende tekrar firmayı aradığımda tekrar telefonumu istediler birazdan bana döneceklerini bildirdiler. ben tekrar 1 - 2 saat sonra servisis aradım servisten kendisini aranmadığını tekrar bildirdi ve egzosu değiştimiyeceğini bildirdi bu şekilde 3 defa daha servis ve ramzey firmasını aradım ve sonuç alamayınca bende üşenmeden motorumu incelemeye başladım ve fark ettim ki civatalar ve egzos contasının gevşediğin fark ettim contaı ve saplamalrı değiştirdiğimde sorunun ortadan kalktığını fark ettim maliyeti bana 15 ytl oldu bir sorun yok motor eskisindende güzel çalışır oldu. benimle ilgilenmeyen ramzey servisi ve ramzey firmsaına yardım etmediklerinden dolayı çok teşekkür ederim.onlardan tek ricam motor işleri yerine başka bir işe girmeleri özellikle insanlardan uzan bir iş seçmeleri)

beni dinleyen arkadaşlara çok teşekkürle ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende ramzey kendini aştı, hayırlı bir iş yaptı zannetim.

bilader hepsi aynı b*k bunların ben 2 haftadır motara binmiyorum çünkü bozuk cumartesi günü servis rezaletini göstercem size ayrıca peşini bırakma bulnduğun ilin tüketicihakları derneğine git

güya bunlarda markaydı ne alacam şaşırdım yerli tedarikçi firmaların en iyilerinden birisi idi bana servisin yaptığından çok firmanın ilgissizliğ sinirlendirdi. serviler illaki akıllı olacak değiller ama firma bu işe çözüm bulabilir beni yönlendirebilirdi ama nerede orada onlarda bu beceriklilik bir kez dönüp de sorunla ilgili çözüm bile bildirmediler. ama ben çok canlarına okuyacağım sırf ben aldım diye ramzey alan pek çok arkadaş var bundan sonra bir allahın kuluna satıttırmam gelenlere berbat motor derim olur biter motorun ederi 1500 ytl daha olmadı yakarım firma önünde hiç acımam beni yaktılar başkaları yanmasın bu saatten sonra aramasalar daha iyi olur zaten sinir ettiler güye ilgili bir firma imiş ama bildiğim tüm motor sitelerine ve şikayetleri sınıflandıran sitelere yazacağım ve olmadı karacabey ve bursanın girişlerine pankarlar asacağım babam reklam işleri yapıyor zaten bu işler benim için sorun değil.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
al birini vur ötekine.
bu b.k ların yapısı aynı rengi farklı sadece.
bakalım türkiyede ne zaman düşük fiyat+iyi kalite+iyi hizmet 3lüsünü bir arada problemsizce ve yalan dolansız görebilicez...

ramzeyden uzak durun sattıkları malın arkasında durmuyorlar garantiymiş servismiş alakaları yok ..burda bu şekilde mağdur olan bir çok arkadaşım varççtavsiye etmem ..sakın........

slm ben de pısmanım ama neyleyım

slm bende aldım bır çnli ama pişmanım servıs konusuna gelınce ıyı servısler de var ben motoru boluda aldım 1000 bakımına satan fırmaya gelecen dedıler bende dedım ıstedıgımyerde yaptırım dedım ılceye göturdum orda arkdasımdır kendısı mondıla ramzey yetkılı servısıdır bolunun seben ılcesınde ıyı ustadır dedım abı obana getır der o bana getır der 1000 bakıomında sız kac para alıyorsunuz dedım mondıalden motor bası 15 mılyon bırde sızden alıyoruz yag parası dedıler motor satan fırmalar kucuk hesap lar pesınde arkdaslar kaporta askamı garantıye gırmısyormus balatalar bır kac sey daha sadece motor aksamı gırıyormus saygıalrımla bye

abi bunlar çin li değillermi... ben de bıktım ama... ben sadece kağıdı kaşeletiyorum. ve onlara göre süper bakım yapıyorlar ama kendi motor tamircime götürücem... sizde sağlam birini bulun ve sadece bakım zamanı servise gidin bunlar aptal çünki motora başlakarının bakım yaptığını bile anlamıyorlar... başka malzeme takıldığını bile çözemiyorlar sadece gözleri kapalı bakım mı yapıldı ooooo yaopıldı tabi diyorlar o kadar...

ben Kuba Skyjet SJ 150-23 alacaktım fakat bunun iyi olmadığını öğrendim şimdi ramzey cross alacam arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz saygılarımla...

arkadaşlar benim üç sene önce aldığım sıfır ramzeyin jantı soğuktan çatlamıştı.... garantiye sokmadılar... bende tepeörendeki fabrikasının önüne gittim ve durumu anlattım... kimse ilğilenmedi... bir bidon benzin aldım döktüm... güvenlik falan engel olmaya çalıştı... ama ben takmadım.. tam yakaçaktım ki sirkette şatış sorumlusu bir beyfendi geldi ve motorun tüm sorunlarını halletti... tabi ben bunları yaparkende arkadaşım video ya çekiyordu.... o video yuda aldılar....

yani isteseler yaparlar ama işlerine gelince yapıyorlar mallarını satıyorlar mallarının arkasında durmuyorlar herneyse bende patronumun ramzeyi vardı bir süre bende kaldı ben bindim çok hoşuma gitti mersindede servisi var servde götürdükmü hiç sorun olmuyordu ben 2. el alacam 2. elinde garantiside olmayacak paramızla yaptıracaz artık neyse saygılarımla...

ulan başlığı görünce dedim noliiii sonradan anlaşıldı mevzu bu çinlilerin hepsi aynı acep benim motor aldığımda garantiliydi ben hiç garantiyle uğraşmadım bi kere garantiden parça istedik kabul ettiler kendi hataları olduğunu ama 1 ay oldu gelmedi bende dedim biiiiiiiiiiiip tekerini dedim taktırdım özel servise mutluyum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilader hepsi aynı b*k bunların ben 2 haftadır motara binmiyorum çünkü bozuk cumartesi günü servis rezaletini göstercem size ayrıca peşini bırakma bulnduğun ilin tüketicihakları derneğine git

Kardeşim arkadaş younu göstermiş,hakkını aramayana,ağlamayana meme yok git tüketici mahkemesine kes fişlerini neyse , çok kolay bu mahkeme adı üstnde senin yanında:cat:

Bndede Ramzey qm 125t 10 v var. ilk başta benzin otomatiği sorun çıkardı. benzini görmüyordu motor. onu halletmek zor oldu 3 defa servise gttim. ama şimdi şükürler olsun. 900 km dir tık demedi. nazar değmesin. ama yinede ramzey bende önermiyorum... paran yoksa mondial al demiycem

2.EL HONDA:cherry:

selam arkadaslarrr ben sızın yerınızde olsamm yamaha hondadan sasmazdım cın malını bedavaya bıle verseler almayınn bosuna vergısını odemıs olursunuzz benım kanaatımcee genede sız bılırsınızz

ya hadi almayalımda sorunsuz kulanan arkadaşlar var coguda bu sitede mevcut adam kaç km yapmıs daha vidasını ellemedim dio bende öle sürekli en ince ayrıntısına akdar bakımlarını yaparım bi arıza vermedi 10.000 debriyaj balatası değiştirdim oda biraz keyfi oldu yani. hangini alalım dersek ben suzukiden ve hondadan yanayım fakat su varki servis agı çökmüş durumda herkez apra peşinde kosturuyolarki bi yandanda haklılar fabrika tam teşekküllü garanti vermiyor. yamaha bile parça sıkıntısı çekiyo butun herkez her servisten şikayetçi yani hepsinin ucu bklu deynek..

F54

arkadaşlar benim üç sene önce aldığım sıfır ramzeyin jantı soğuktan çatlamıştı.... garantiye sokmadılar... bende tepeörendeki fabrikasının önüne gittim ve durumu anlattım... kimse ilğilenmedi... bir bidon benzin aldım döktüm... güvenlik falan engel olmaya çalıştı... ama ben takmadım.. tam yakaçaktım ki sirkette şatış sorumlusu bir beyfendi geldi ve motorun tüm sorunlarını halletti... tabi ben bunları yaparkende arkadaşım video ya çekiyordu.... o video yuda aldılar....

arkadaşım sana helal olsun bu davranışından dolayı adamın biri koca opel vectra yı yaktı servis yüzünden bizde 1500 liralık motoru yakamıyoruz bir kişi yaksa herşey düzelir ben buna inanıyorum bak bakalım tv lerde bas bas haberler göstersin bi kere rezil etmek şart bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar