Şimdiden hayırlı olsun Arbetus. Ben sordum yok dediler. Bu arada el kitabına baktım. Sadece ana fardan bahsediyor. o da 35W. Selamlar.
ben incelerim. senin servis fabrikadan isteyemiyormu ? anlamadım yok diyor ama?
Şimdiden hayırlı olsun Arbetus. Ben sordum yok dediler. Bu arada el kitabına baktım. Sadece ana fardan bahsediyor. o da 35W. Selamlar.
Teşekkürler havranlı arkadaşım. Yakıt tüketimi, sürat vb. gibi bilgiler de verirsen memnun oluruz. Selamlar. Kazasız sürüşler.

Haklısın Arbetus. Fiyatı da çok uygun. En kısa zamanda deneyeceğim.
DrachanoidAndroid arkadaşım. Yaşım 43 ve övgülerin için teşekkürler. Amacımız burada sahip olduğumuz motorları ve bunlara ilişkin durumları/sorunları en iyi şekilde ortaya koyarak tartışmak ve alacak olanları artı ve eksisi ile bilgilendirmeye çalışmaktır. Asla bilmediğimiz konuda ahkam kesmiyoruz. Tamamiyle tecrübe paylaşımı.
Soruna gelince "önden gelen ses"in amartisör yaylarından geldiğini tespit etti servisim. Yeni yay siparişini de yaptı bekliyoruz. Bu ses tıkırtı ile kütürtü arasında ve bozuk yolda yani amartisörün en çok yaylandığı yerlerde ve kasislerde ortaya çıkıyor. Ben bir yıldır (çünkü servis biraz bin, gerekirse değiştiririz dediği için) bu şekilde bindim. Sadece keyfekeder türünden bir durum. Ama tabi ki olmaması lazım. Sahibini tanıdığım ve kullandığım diğer QM 250'de bu sesi duymadım. İnternette de benden başka bir kişide var bu ses. Şu ana kadar bir zararını görmedim (toplam 4500 km yaptım ve yarısı eşimle birlikte 2 kişi olarak. İkimizin ağırlık toplamı ise 175 kg).
Arbetus dostum, o farlara baktım çifti 14 YTL ama arkası siyah, yani motorun nikelajına uygun değil. Nikelajı olsaydı, ön şapkasının olmadığına bakmadan alacaktım. Evet benim aparat demirine de uyuyor. Ben bunun yerine ön farın mevcut ampülünü çıkarıp yerine yine aynı güçte (yani 35 w) halojen tabir edilen (gerçek halojen değil tipi benziyor) ampülden aldım. Fiyatı 2.5 YTL. bu nedenle sis farları işini hem fiyat hem de görüntü olarak daha iyisini buluncaya kadar erteledim. Sana bahsettiğim ve Ramzeyinkine benzeyen farlara (hani çifti 30 YTL demiştim) pazarlık ettim ama fiyatını düşürmediler. Bu nedenle bekliyorum. Selamlar.