Abilerim, kardeşlerim herkese aktif forumlar. Yaklaşık 1 haftardır QM250 sahibiyim ve en baştan 101. sayfaya kadar aralıklarla okudum. 1 hafta içerisinde tüm genel bakımları yapmakla birlikte bir kaç sorum olacak sizlere. Öncelikle yağ olarak 10-40 motul marka kullandım, bir problem yaşar mıyım? ikincisi, motoru aldığımda debriyaj teli kopmak üzereydi, yenisiyle değiştirdim ama pedaldan şanzuman girişine kadar olan yere yağ sıkmadım :/ ayar vidasını sabitledim ama çok gergin olduğundan da emin değilim haliyle. Şuan ki problemim ise motor 1. vitese rahat geçmesine rağmen, diğer viteslere çok zor geçiyor. İlk önce pedalın oradaki ileri geri milden olduğunu düşünüyorum ama ya sorun dişlilerdeyse ? Bir de iyi kötü vitese geçirdikten sonra titreşim çok fazla oluyor. Civatalar sıkıldı komple ama hala devam ediyor. Bunu başka şekilde azaltma ihtimalimiz var mı ? Haftasonu andoff'da bir toplantı var, eğer ki gelicek olan arkadaşlar varsa birlikte gitmeyi çok isterim hem tanışmış oluruz. Şimdiden teşekkürler ve aktif forumlar