herkese selamlar uzun zaman oldu forma girmiyeli işlerimden dolayı, ihsan abi işler yoğunken geliyosun işler azken yoksun sende

beycivan kardeşim allah analı babalı büyütsün çocuğunu hayırlı bir evlat olsun ülkemize.benim bebekte 5,5aylık oldu nekadar çabuk geçiyor zaman daha dün gibi burda paylaşmıştım.yaklasık 3 aydır motora binmiyordum garajda kediler yuva yapmış üstüne geçen hafta bir yıkadım heves geldi hemen 2 gündür biniyorum şansıma hava soğudu gene garaja dinlenmeye birde sanki ilk defa motora biniyormuş gibi bir acemilik çektim ama 1 kaç km sonra gene eski formuma kavuştum motor bence özgürlük tutku gibi bişey ne marka ne model olursa olsun o rüzgarı tatmak bence çok güzel bir duygu.ihsan abi beklerimlerim gel nezamandır görüşmedik hepinize iyi akşamlar ara ara girmeye çalışıcam hepiniz kalın sağlıcakla.
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
emre sen neler yapıyosun kardeşim uzun zaman oldu doğum oldumu?senlede birtürlü görüşemedik. ben benzini ve motorini ucuza aldım biryer var sana söyleyeyim gittiğin zaman garanti kartıda var yakıttan kaynaklanan arzalarda onlar ödüyor çınarlı karakolunun karşısında full akaryakıt dizel 3,45 benzin 4,10 civarında olması gerek çoğunlukla mozot alıyıyorm benzine pek bakmadım sürekli yüzde 7 indirm var haberin olsun kardeşim.kendine iyi bak kardeşim iyi akşamlar.
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:24 ----------
ali abi sizinle görusmek isterim bunların hepsini beraber yapmak bence en iyisi olur =) çalıştıgınız yeri vs telefon numaranızı verirseniz görüşmek isterim.. ayrıca bugun turkchopperin toplantı gunu sizde geliymusunuz oraya?
kardeşim herzaman beklerim mimarkemalettin caddesinde işyerim tel.0507 311 63 01 herzaman beklerim bensiz bir görüşme yapmıssınız ihsan abiye darıldım şimdi hiç haber vermedi.enkısa zamanda tekrar görüşelim.