teşekkürler, Allah hiçbirimize göstermesin kazasını zira birkaç defa geçirmiş biri olarak bilirim...Hayırlısı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım![]()
teşekkürler, Allah hiçbirimize göstermesin kazasını zira birkaç defa geçirmiş biri olarak bilirim...Hayırlısı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım![]()
Merhabalar, Adım Mustafa - Kırşehirdenim; forumu ve paylaşmış olduğunuz bilgileri uzun zamandır takib ediyorum. Konu hakkında çok bilinç ve fikir sahibi olmadığımdan değerli bilgilerinizi sadece okumak ve uygulamak ile yetiniyorum ( Bu konudaki emeğinize sonsuz teşekkürler)
Bütün motorcu kardeşlerimi abilerimizi selamlıyorum. Kaçırdığım yerleri okudum benzin fiyatı-alım gücü konusunda polemik oluşmasına sebep olmuşum sanırım. Tek sevindiğim konuya yorum ve katılım olması yoksa görüş ayrılıklarının olması gayri ithiyari bir durum. Naci abi dediğin gibi 10 15 sene önce benzin ucuz olsa bile biz bu motorlara arabalara binemiyordum. Herşeyin bir bedeli oluyor işte , bir ara bende 3 motor 1 araba vardı oysa esnaflıktan kazandığım para bir memurun 3 aylık maaşı kadar. Yani bolluk var ama pahalılıkta var. Bunlar düzelecek inşallah hükümeti bu konuda kararlı ve gayretli görüyorum, elbette eleştirdiklerim daha fazla ancak 1 elle 2 taş kalkmaz. Amca ve kasap kardeşler nasılsınız?
Merhabalar, Adım Mustafa - Kırşehirdenim; forumu ve paylaşmış olduğunuz bilgileri uzun zamandır takib ediyorum. Konu hakkında çok bilinç ve fikir sahibi olmadığımdan değerli bilgilerinizi sadece okumak ve uygulamak ile yetiniyorum ( Bu konudaki emeğinize sonsuz teşekkürler)
Yaklaşık 6 ay önce ben de 2nci elden bir QM250 alarak aranıza katıldımama motorum bir önceki sahibinden dolayı özensiz kullanıldığı için maalesef can sıkıcı sorunlar yaşıyorum... Canım memleketim birçoğunuzun da anlattığı gibi eskiden bisiklet, şimdi ise motosiklet tamir eden şuursuz sınıf atlamış tamircilerle dolu... Zira emeğin maddi karşılığının verilmesi konusunda herzaman saygılı ve hassas olmaya çalışsam da gösterdiğiniz maddiyat karşısında sadece tek yönlü bir sarfiyat söz konusu oluyor. Parayı veriyorsunuz, düzeltildi yada tamir edildi deniyor, ama baktığınızda sorunun sadece geçici süre ile düzeltildiğini yada düzeltilmiş gibi gösterildiğini görüyorsunuz...
Değerli büyüklerim ve forum arkadaşlarım, kabul ederseniz ben de ilerleyen zaman içersinde üstesinden gelemediğim ve önemli ölçüde sıkıntı yaşadığım bazı sorunlarımı sizlere anlatmak ve değerli fikir ve tavsiyelerinizi edinmek istiyorum... Saygılarımla...
...Yani bolluk var ama pahalılıkta var. Bunlar düzelecek inşallah hükümeti bu konuda kararlı ve gayretli görüyorum, ...
Foruma hoş geldiniz. Motorunuza da güle güle binin.
Ohoooo Beycivan sen nerelerdesin yahuuu :king: Kaçkere sana selam yolladık nasılsın dedik hatta kafayı kırdık benim motoru Custom yapıcaz dedik bu aralar bak bizi boşluyorsun karışmam sonra :queen::queen::queen:
Bizler çok şükür iyiyiz bu taraflarda bir yaramazlık yok nasipse önümüzdeki cumartesi İZMİR-MT nin 6.cı kuruluş yıl dönümü yemeğimiz var hepberaber İzmir-MT Başta Moderatörümüz olmak üzere kuşadasına gidiyoruz (Etkinlik Bölümünde Var)
Bunların dışında haberler sende nasıl bebek dünyaya geldimi sen bize müjdeyi ver meraktan öleceğiz valla :thumleft::flower::queen:
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Aramıza hoş geldiniz.
7g24s valla arkadşaın 130 kg sende eğer 70 80 kg kadar varsan toplamda 210 kg kadar bir ağırlık olmuş.250 cc lik bir motor düz yolda sorun çıkarmaz ama bu ağrılık çeyrek ton ediyor demekki bu motorun torku gücü iyi.Bir twister bu ağrılıkta can çekişir.Amca valla senide özledim be dostum bebek eli kulağında bu hafta doğum olur diye bekliyoruz kısmetse. Kızımıda motorcu yapacağım artık o beni gezdirir. Bu kadar direksiyon salladığımız yeter. herkese kucak dolusu sevgiler
Forumdaki kardeşlerime güzel bir haber duyurmak istiyorum dün saat 15:30 itibariyle doğumunu beklediğimiz kız evladımız normal bir doğumla dünyaya gözlerini açtı.Adını Nisa Nur koyduk. Sık sık telefonla soran burdan mesaj atan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum Allah herkese nasip etsin olanlarında ömürlerine hayırlar versin.Artık uykusuz geceler Beycivan kardeşinizin kapısına dayandı.7g24s kardeşim tavsiyene çok minnetar kaldım.Eşime söyledim o da teşekkür etti.. Fotolarını en kıza zamanda koymak istiyorum. Herkese saygılar sevgiler. Ali ve ihsan hocam hadi gözünüz aydın darısı sizin başınıza.Naci abi sizede selamlarımı iletiyorum.