s.a amca 35,
hayırlı geceler, ehliyet için baya uğraştırmışlar sizi,maşallah sabırlı birisiniz,
ben dayanamam bu kadar beklemeye,daha şimdiden öflemeye başladık,
tabii sabırsızlıkda var,endişede heyecanda,..
ilk ve son arabamı aldığım zaman heyecandan kullanamamıştım,saolsun arkadaş şehiriçi turu attırarak ısındırdıydı bizi,bakalım motor nasıl olcak?
,şu sınavları zorlaştırmışlar bide;öss sınavıymış gibi arama yaptılar, telefonları aldılar altı üstü bi ehliyet sınavı sözde;2000 de araba ehliyetini alırken A2 ye başvurmadığıma binbir pişmanım.yaş ilerleyince kafa basmıyomuş meğerse..

not: bu arada maviş motorunuzu beğendim,çok rhoş bi renk..[/QUOTE
ohoo abi o sınavda arama yapmasalar neler neler sokmaya çalışan var sınava kopya amaçlı

hatta sınava girecek adayın yerine bile girenlere rasladım ben.her bişeyin çivisi çıkmış ya nereye baksak etsek bi yolsuzluk almış başını gitmiş.
yazılıyı atlatmışsın hayırlı olsun,direksyonu hiç kafaya takma zaten 150lilik kanuni vitesli motora biniyorsun şurdan bi git dön gel diyolar o kadar
Daha önce forumda okudum bir konuda bununla ilgili bir yazı vardı. Kimilerinin ruhsatına 1 kişi yazıldığı için, polis iki kişi binen birisine ceza yazmış.
Ben de EK-1 formunda o haneye özellikle 2 yazdım. Görevli memur da ruhsata aynen öyle geçirdi. Bunun tamamen işlemi yapan memurun inisiyatifinde bir eylem olduğunu söylüyorlardı. Eğer 1 kişi yazarsa artçı alamayacaksınız demektir. Aman dikkat!
bende de koltuk sayısı 2 yazıyor.1 yazıyorsa en kısa sürede düzelttirmenizi öneririm.yoksam 2 kişi seyahatlerde problem çıkabilir (her hangi bir çevirme durumunda)