kasap35, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Senin de bahsettiğin gibi, lastiklerin durumu iyi değil. İlk fırsatta değiştireceğim. Bu arada sana da geçmiş olsun, Allah kimseye kaza bela vermesin...
Önden gelen ses konusunda aslında canım sıkılmıyor desem yalan olur. Ege Palas'ta çalışıyorum. İş çıkışı mecburen otelin önündeki taşlı yoldan gitmem gerekiyor. Sürekli takır tukur seslerin gelmesi sadece benim değil etraftakilerin bile dikkatini çekiyor. Sanki motosiklet değil de elektrikli bisiklet geçiyor gibi sesler çıkıyor.

Forumda biraz araştırdığımda benzer sorunla Yamaha YBR 125 kullanıcı forumunda karşılaştıklarını gördüm. Onlarda çözüm amortisör içinde eksilen sıvının tamamlanması olarak sunulmuş. Bizdeki sistem de böyle midir acaba?
Yaşayan var mı bilmiyorum ama yüksek viteslerdeyken hızı azaltıp vites küçültürken, vites kutusu çok sarsılıyor ve darbeli bir vites geçişi oluyor. Motoru silkelemiyor ama vites kutusunun tepkisi çok abartılı diye düşünüyorum. Acaba henüz çok yeni olduğu ve dişlilerin alışma dönemi olduğundan mıdır?
Arka arkaya sıralasam da bu soruları çok kafaya takmıyorum. Bir haftadır otobüs stresi olmadan keyifle evden işe gittim geldim. Şükür, bu paraya bu keyif bana yeter
Bir de cihaz siparişi verdim. Kibrit kutusu büyüklüğünde bir kamera, motosikletin üzerine monte edeceğim. Gezip dolaşırken kayıt yapmak istiyorum. Hem keyif hatırası için hem de belge olsun elimde diye; son bir haftadır Yeşildere'de beni sıkıştıranların sayısı epeyce oldu
İhsan abi, üç gün önce ilk lamba patladı. Sağ arka lamba, 12V 3W değerinde, normal elektrikçilerde pek bulunmuyor. Alıp birkaç tane sen de yedek bulundursan iyi olur. Senin mavi boncuğa illa ki nazar değecektir.

Bir de bizim oteldeki eletrikçi abi biraz daha yüksek watt değerli lamba alırsan daha iyi olur demişti. Senin de aklında olsun.
Herkese keyifli sürüşler...