yok naci abi kazadan dolayı degil titreşimden oldu biliyosundur plastik olduğu için kırıldı.Sissybarı modial zat 150 nin sissybarı yaklasık 60 liraya mal oldu ama şuan kullanmıyorum pek kullanışlı değil
Naci hocam motor bu gün arkadaşda, nasıl arıyorum bir bilsenÇantaları deri çanta ile değiştirmesi için verdim. Bir de servisimden memnun kalmadım. Dediğin gibi uzak ama iyi bir servis bulduğumu düşünüyorum. A2 ehliyetim henüz olmadığı için arkadaşa rica ettim. Yarın hem çantaları değiştiricek hem de vites boşa zor geçiyor. Ona baktıracak. Bu arada ön kısma çanta yakışmış...
naci abi motorla ilgli yaptığın hemen hemen bütün yorumları okudum.ehliyetimi yeni alıyorum sizinde bildiğiniz gibi sürücü kursunda 2 dakikada dengene bakıp ehliyetini veriyorlar.ben daha önce bir kere vitesli motor kullandım ve şuan çok endişeliyim.tavsiyelerinizi bekliyorum?? 3-4 gün sonra ehliyeti elimde olucak ve 1 hafta sonra ehliyetimide çıkarmış olucam.
Teşekkür ederim naci abi, bu meyanda sizin engin tecrübelerinizden faydalanmayı ihmal etmicez.. Ben çok yeniyim motor olayında,2.5 ay önce arabayla ufak bir kaza geçirip servise bıraktım arabayı..1 hafta evden işe gider gelirim sonrada bakkala çakkala giderim diye bi scooter aldım..maksat hevesim geçsin dedim işte.. 4000küsür km.yaptım ve arabayı 2 kere çalıştırdım sadeceyani motorun koltuğuna ilk kez 2.5 ay önce oturdum..hoşuma gittiği için gittim dün akşam bi tane qm aldım... ehliyetede yazıldım.bir haftaya elimizde olacak sanırım..ama bu akşam qm i ilk kullanışım olacak ve hiçbir tecrubem yok.. ama kendime güveniyorum
![]()
naci abicim ben 17 yaşını yeni bitirdim yarın direksiyon sınavımda var işte dediğim gbi motor ehliyetten önce elimde oluyor.bi sorunum daha var ağustosun 14 ünden itibaren sürekli 2 kişi binicez motoro arkadaşımla dersaneye gidicez.sıfır motorda bunun bi zararı olmaz umarım abi tekrardan yorumların için teşekkür ederim.