Ramzey 200 Qm vites kolu dibinden yağ kaçırıyor !!

ramzey 200 Qm yağ kaçırıyor ! vites değiştirme kolunun dibinden yağ kaçırıyor ,konyada merkezdeki en kalabalık motorcular sokağına tamire götürdüm ,usta üçgün aradı o yüzük şeklindeki keçenin yenisini bulamadı.eskiyi tekrar taktı idare et dedi dahada bir çok kaçırmaya başladı artık.:sunny:
ne yapabilirim başka birşey uydurulabilirmi.yada konyada hatta internette bu parçayı satan bir yer varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

sağolasınız arkadaşlar .bu siteleri bir inceleyeyim bakalım bulabilecekmiyim

keçenin üzerindeki numaraları oku.istediğin yerden al..
okunamıyorsa eğer,kumpasla hassas biçimde iç-dış çap ve kalınlığını ölç.istediğin yerden al...:cat:

keçenin üzerindeki numaraları oku.istediğin yerden al..
okunamıyorsa eğer,kumpasla hassas biçimde iç-dış çap ve kalınlığını ölç.istediğin yerden al...:cat:
valla kardeş iyi diyon numaraları okuruz o kolayda keşke alabilsem ama burası konya istanbul değil .:)
yinede numaraları alıp birde oringcilere bakacağım artık. teşekkür ediyorum

sen ya numaraları tam oku,yada ölçünü tam al..yaz buraya..konyada bulamazsan ben alıp gönderirim sana....

genelde oto sanayilerde rulman keçe o-ring satan yerlerde bulmaman için sebep yok...
ama sözümün arkasındayım tabiki alırım..

şu beyi kaldıralım da bence...küçüğümsen abi,büyüğümsen kardeşim demen daha samimi olur bana göre...

(kimse duymasın 40 a uzanmak üzereyim:joker:)

şu beyi kaldıralım da bence...küçüğümsen abi,büyüğümsen kardeşim demen daha samimi olur bana göre...

(kimse duymasın 40 a uzanmak üzereyim:joker:)
bende 43 uzandım, bey kelimesinin yaşı olmaz bu saygıdan ileri gelir bence bey veya daha küçüğe abi :) allah uzun ömürler versin

tamamdır..aramızda 4 yaş varmış..koooskoca 4 yaş...:pl:
bu durumda benim sana abi demem gerekir..:joker::pl:

bulamazsan yaz bana ..bulurum ben inşallah..
Allah hepimize uzun ömür versin...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar