Ramzey 150cc Racing hakkında tam bir bilgi istiyorum

Arkadaşlar ramzey 150cc racing hakkında tam bir bilgi istiyorum iyi ve kotu yonleriyle her bilgiyi elde etmek istiyorum.ilk motorum olucak ve cbr alıcak gucum yok o yuzden bu forumu onu alma bunu al cbr da cbr gibi cevaplarla kirletmeyin lutfen...ozellıkle bu moturun kullanıcıları her tur gorusunu bildirsinler lutfen.teknik donanım, max hız, konfor,yuksek hızlarda tıtremenin ne derece olması,suspansıyonları,yol tutusu vsvsvs hersey...:cat: simdiden tesekkurler...

10bini devirdim.
cıbırda kullanıyorum aynı zamanda.
100km hızın üzerinde titreşim rahatsız eder.
çift disk var motorda.frenleri yeterli seviyede.her ss gibi artçıyı yoruyor.
max hız 130 civarı.
süspansiyonları idare eder.
orj. lastiklerini değiştir.ben değiştirilmiş haliyle virajlarda diz verebiliyorum.
grenajlarının kaliteli olduğunu söylemem.onun dışında ben bi sorun görmedim.
BENİ BİR KERE YOLDA BIRAKTI.ONDA DA TAMAMEN BENM HATAM VARDI.

hmm hosuma gitti ztn biraz bilgim vardı nasıl bir motor oldugu konusunda.gerci forumlarda yerden yere vurmuslar bu motoru baya sogumustum=(tesekkurler:cat: peki bu titresimi azalmak icin bir sey yapılablırmı??gerci virajlrda diz verdigine gore abartılıdıgı kdr titresimde yoktur ???

hocam benm makinayı aslında emsal kabul etmek yanlış olur.
fabrika çıkışı değil benm motorum.
ama bakımları TAM olsun.dişli oranlarında hafif bi oynamayla 100km hızda seyir rahatsız edici değil.
ama parça konusunda sıkıntı çekermisin bilemiyorum.

parca sıkıntısı olabilir ama sanmıyorum ankara da cok bayisi var ztn motoru aldıktan sonra brz oynama yapıcagımki orjinal ramzey parcası kullanmayı dusunmuoyorum daha kaliteli bir hale getirebilirm sanırım ztn daha lise ogrencisiyim cok birsey beklemiyorum sadece motor tutkusu:bounce:

parca sıkıntısı olabilir ama sanmıyorum ankara da cok bayisi var ztn motoru aldıktan sonra brz oynama yapıcagımki orjinal ramzey parcası kullanmayı dusunmuoyorum daha kaliteli bir hale getirebilirm sanırım ztn daha lise ogrencisiyim cok birsey beklemiyorum sadece motor tutkusu:bounce:

ankaradaysan sorun olacağını sanmıyorum.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar