- Konu Yazar
durum ne olacak bekleyip göreceğiz... arkadaşlar önümüzdeki 3. sabiha gökçen taksideyim... lazım olursa bir tel yeterli...
anasını sattığımın avrupasında bi çok yerde otobüs tabanıyla kaldırım aynı boyda olduğu, duraklara kimselerin parketmediği için otobüs sıfır yanaşabiliyo ve özürlü kimseler gayet rahat binebiliyo...bizde O 403 den halk otobüsü yapıyolar da binerken 4 basamak çıkıyoz anasını satayım...en iyisinde 2 basamak çıkılıyo...
Minibüsteki yolculara da 216 lira ceza kesilecek ne saçmalık bu yav. Bizi nereden nasıl yolacaklarını şaşırmış bunlar![]()
Ramço kırılma bana ama, bende Khutuck ile ayni fikirdeyim.
Hatta eklemek istediklerim de var ama, seni üzmemek adına yazmiyorum![]()

hehehhehe ulan irfan acayüp adamsın.. yakında fırına gelip ekmek alacağım.. geçen seneki ekmekler biizimkilerin dilinde halen.......
gel tabi ramazan ne demek bak yarın bizim görkem geliyor takıl peşi sıra ....... valideye , babanada selam söyle ekmek işi küçük ayrıntıne oldu senin askerlik yedin len askerliği yata yata :cherry:
![]()
gel tabi ramazan ne demek bak yarın bizim görkem geliyor takıl peşi sıra ....... valideye , babanada selam söyle ekmek işi küçük ayrıntıne oldu senin askerlik yedin len askerliği yata yata :cherry:
![]()
aga senin icad darağacına benzemiş töbe estafirullah![]()
aga senin icad darağacına benzemiş töbe estafirullah![]()
yavvv fatihim kuvvetim mirim magırusları düşünsene onun neresine rampa yapılır hadi yaptılar , ulen tekerlekli sandalyeyle yolculuk edecek bir engelli vatandaşımızı gören şöför kafayı çevirip es geçmezmi ? :cherry: zaten ufacık minübüsaslında bunun türkçe açıllaması bana şu gibi geliyor , rampa yoksa minübüste yok sence sıtrateji olabilirmi minibüsleri kaldırmak için ?
benim saksı basmaz öle işlere bilirim senin işlemciler kuvvetli ne diyorsun ? :cherry:
madem niyet belliyse yekten kaldırsınlar abi, dur tayyibi bi arayayım, bilgilendiririm senide.