Ramazan'ın İlk Günü Devilefe(UĞUR)'un Misafiriydim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğurun daveti üzerine iftar için evlerinde rahatsız ettim kendilerini.sağolsunlar hiç yabancılık çekmedim sanki kendi evimdi.uğur ve dilek kardeşlere herşey için çok teşekkür ederim.iftar sofrası ve doyumsuz sohbetleri muhteşemdi.işte birlikteliğimizin kareleri.

önce uğurun seyrantepedeki işyerine gittim

ordan karşıya ümraniyedeki evlerine gitmek için yola çıktık

ve misafir odasaındaki iftar sofrası

uğur kardeşin kavasakisi

dilek kardeşim marifetli elleri ile iş başında

işte iftar saati geldi şimdi yemek zamanı

uğurun küçük oğlu bakmayın böyle masum durduğuna çok afacan ama bir okadarda şirin

Son düzenleme:
Afiyet şeker olsun Ümmet abi Ugurdan nazik bir davet olmus.
Ugur o gun motorsuzdun sanıyorum o trafikte yol bitermi yaa:mrgreen:

Paylaşım ıcın tesekkurler

ALLAH nicelerini nasip eder inşallah hatta butun motorcuların katıldığı bir iftar sofrası ellerine sağlık ummet abi uğur kardeşimizinde kesesine bereket elleine sağlık

sevenlerin herdaim bol olsun ümmet abi. seni sevenlerinde gönlüne güneş doğsun. (şiir gibi oldu be abi ) :)

Sen böyle gezdikçe birçok genç kardeşimize motosiklet tutkusunu aşılıyorsun ümmet abi.Yolun açık olsun....

Ümmet abi...Sen Kawasaki nin üstünde çok süper durmuşsun be abi.Biraz büyütmenin zamanı geldi senin motoru.:)

Ümmet abim afiyet bal şeker olsun...uğur arkadaşımızından kesesine bereket...

abi seyrantepeye kadar gelip insan bi kardeşine uğramazmı, bi daha yolun düşerse haber ver oturur iki bardak çay içeriz...:wiinkk:

Ümmet abiii.. Afiyet olsun.. :mrgreen:
Uğur abimede Allah daha çok versin.. :cherry:

ümmet abi çok geziyosun ya walla deiştir şu motoru artık sana çok iyi bişey lazım baksana hergün bi yerde saol fotolar için:cat:

Ümmet abi afiyet olsun Hayırlı Ramazanlar Cokguzel resımler İstanbula gitmişin ama boş durma yok aynen devamm Kawasakinin üstünde de mukemmel duruorsun Marlboro man kardesın de dediği gibi motorun buyutme vaktı geldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar