ben son bi kaç aydır yakalayamıyorum serefsizi ama pati izleri her sabah selenin üstünde...acaba bizim duman mı yatıyo yaa:silent:
bizdede var bi tane onunda adı duman, bide yavrusu var
ben son bi kaç aydır yakalayamıyorum serefsizi ama pati izleri her sabah selenin üstünde...acaba bizim duman mı yatıyo yaa:silent:
wALLA ernetLe vs. iLe uğraşmayın uzun süreLer kediiLer iLe arası hoş oLAn bi insan oLarak tavsiyem petshopLarda satıLan evde kediLeri yataktan uzak tutmak adına üretiLmiş 1 kaç değişik kedi kokusu var sürüyorsunuz ve kedi 1 - 2 metre yakınına girmiyor miss gibi de kokusu var fiyatı da 5 ila 30 Lira arasında kaLitesine göre değişiyor tavsiyemdir![]()
nefret nefret nefret ediyorum . ...
heyvanları severim ama söz konusu motosikletim olunca korksunlar benden ..
bikaç tevsiyede benden
1- biber gazı ..
sevgili kedimiz her zmanki gibi sele üzerinde yada motosiklet çevresinde görülür. derhal çok ılımlı yaklaşılır sanki o selenizde oturan bir kedi degilde bir huri (yavaş yavaş yaklaşılır o mahmurlukla gıdısı okşanır ve pıısssstttttttttt . biber gazı fora ( 1 hafta garantii çözüm )
2- kuyruga torpil bağlama
bir kedi için başına gelecek en kötü şeylerden biridir fakat motorunuzdaki pati izi çizik ve idrar kokusu sizin canınıza tak etiştir .. biraz beceri ve el çabukluğu isteyen bu sistem için ii adet torpil ve paket lastiği gerekmemtedir .. günlerdir takib ettiğiniz sinsi mahlukatı bir puntoya getirip köşeye sıkıştırınız gövdesini bacaklarınızın arasına sıkıştırın kuyruguna paket lastiği sayesinde hızlıca torpili bağlayın ..
ve son konuşmalarınızı yapın ...( jack nicholson tarzı ) sen hiç ay işiginda kurtlarla dans ettin mi ... ve fitili ateşleyip bırakın ( 1.5 ay garanti çözüm)
ve 3-havalı tabanca
çogumuz sahil gezintisinde enizde duran balonlara ateş etmişizdir .. kutu kola bile delen bu havalı oyuncaklar çogu av malzemesi satan yerlerde bulunmaktadır . aldıktan sonra sıkı bir işancı olmanız için zaman geçmesi gerekir .. ama alıştıkça avlayacagınız kediler bir bir gözünüzün önüne gelmeye başlar sonrası malüm pavv pav pavv gravv (((tam onikiden dediğiniz an sizde bir kedi avcısı olmuşsunuzdur ( full garantili cözüm )
ama yok arkadaş ben bunlarla ugraşamam beni aşar ben melek yüzlü bir insanım tavuk bile kesemem diyorsanız .. kapalı garaj da derdinize derman olabilir (((((
not: bu yukarda yazılan önerileri evde denemeyin sevgiler başarılar hayırlı muhaffakiyetler ((((((((((((jesse
Kapalı garaj yoksa tek çözüm : http://www.sahibinden.com/moto_cadir_WQQaXQQ7377749WQQpXQQdisplayitem
abı en ıyısı bı tane branda alın hıc ıtlen kurtlan kediylen köperlen uğraşmassınız
brandanın da heryerinden giriyo namussuzlar =(
lanet olsun benim içimdeki bu hayvan sevgisineeeeee
seninde motor sevgisinee :queen::queen::queen:
bu küçük adi pisiciklerin en çokta idrarı deli ediyor beni branda örtüyorum işaretleme duvarı oluyo bende ernetçiyim artık işe yarıyor gibi...pehh buda pis kokuyo yavv..:cherry:
peki kedi geldi şeyettiköpek gelip şeyederse şimdi bu durumda kimin oluyor :mrgreen::mrgreen:
Benim motorumunda belalıs var, En çok yağmurlu havaları sevmiyorum, Çamurlu pati izlerini görünce delleniyorum,Ayrıca gecenin 12- 1 birinde alarmı öttüryor hırsızmı kedimi anlamak için camda 5 dk dikiliyorum
Pisokopat yaptı bu kedi beni ...