Rahatına Düşkün Kedilere Kesin Çözüm!

Motosiklet kullanan hemen herkes bi-şekilde kedilerden yana muzdarip olmustur. Olmayanlarda yaz yaklastıkca kısa zamanda olacaklarına emin olabilirler! Sagolsunlar yaradılışları itibari ile ehl-i keyf olan bu hayvanlar sele ve dosemeye tırmıkları ile ciddi zarar verebilecek potansiyele sahipler. Son 3- 5 gundur bunlardan bi tanesi benim motora musallat oldu arkadaslar! Ne zaman gitsem bu besili, kabadayı sarman beyefendi hazretlerini selenin ustunde yan gelip yatarken goruyorum! Hayır birde o kadar kendinden eminki piişt, hiişştt vs bilmem ne diyorum herif banamısın demiyor, sallamıyor bile! :queen:

O kadar öz-guvenli, ali kıran-baş kesen yani! Neyse bugun biraz hava almaya çıkayım dedim bi baktım bizim beyefendi yine her zamanki yerinde padişah gibi kurulmuş bana yan yan bakıyor! O an tepem attı el'mi yaman, bey mi yaman bakalım dedim ve gittim martketten bilenler bilir wc'lere asılan pis kokuyu bastırmak icin kullanılan cok guclu ve sert bir koku yayan iki adet "ernet" aldım. Sonra Ernet'in ustundeki jelatini biraz yırttım ve selenin sofor ve artcı yerine olmak uzere iki adet yerlestirerek bantladım. Sonra ustunu kendi koruma brandasıyla kapattım ve eve geldim.

Biliyorum bizim sarman normalde ben eve gelir-gelmez hemen saklandıgı yerden cıkıp cokeleklenirdi konforlu yerine! Ancak sabahtan beridir pencereden kesiyorum bizimkisinin golgesi dahi yok ortalarda! Hatta bırakın selenin ustune oturmayı motorun 3mt yanından dahi herhangi bir kedi geçmiyor artık :cherry:

Yalnız motora ernet kokusu sinerse işte o zaman iş kötü! :silent:

Son düzenleme:
iyi yapmışın abi ya bizim dukkanda bir kedi var utanmasa elimdeki yarım doneri alip gidicek bukadar yuzsüz hayvan bunlar. bide duygu somurusu yapiyo serefsiz dayanamıyorum ne olcak bu işin sonu kedi sayemde obez oldu kalpden gidicek :silent:

Sormaya ya benim motoru koydugum otoparktada var hemde 1 tanede deyil kaç kez bende suç üstü yakaladım o deyil bide motoru paylaşamıyorlar sanırım bitanesi kokusunu bırakıp sahiplenmek adına kalkmış işemiş utanmadan direksiyonun alt tarafına geçen farkettim kıbrıs haritası gibi iz var diyorum bune bune anladım sonunda :)

bikedide bende var garaja girip motorun koltunda yatmaya bayılıyor geçen baktım bide tırmalamış koltu bende örtuyorum üstünü artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sormayın yaa aynı dert bendede var namussuz kurulmuş seleye 2 metre dibinde köpek var banamısın demiyo hişşşt pisssstt felan fayda etmiyo tas atıyom herif geri gelip kuruluyo en son bi kova su döktümde hıyar sabaha kadar rahat bıraktı..

bendede var öyle bi kedi bırak bağırıp çağırmayı herifi gidip dürtüyorum oralı bile diil bende deneyim bu ernet olayını

Pratik bir çözüm olmuş kanımca...:)

İnşallah başarılı olursun ve bu kedi fobisinden kurtulursunuz..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla motora sinerse o koku yandın ama bi iyi tarafı var trafikte herkes sana yok verir gibime geliyor:p

GPR'ın selesi o kadar rahatsız ki kediler hiç rağbet etmiyor. yanında scooter var 'Mio', onun selesine iki kişi sıkışıyorlar ama GPR'a dokunmuyorlar.

Valla motora sinerse o koku yandın ama bi iyi tarafı var trafikte herkes sana yok verir gibime geliyor:p

abi valla kedi idrarının kokusundan iyidir. "kedi uyuduğu yere yapmaz" falan derler ama hikaye. burgman'ın selesine hem çişini hem kakasını yapmış bu namussuzlar. ben de okula gidicem acelem var, elimde de parmaksız eldiven.. aceleyle kedi tüylerini atmak için elimle fıtfıt diye sildim seleyi. yahu giderken bile burnuma bir koku geliyor kafayı yicem. kampüse girdim insanlar uyardı (rezillik) elimde parça tesirli bir dışkı ve pantolonum da batmış tabi..nasıl farketmemişim sabah sabah hiç anlamadım. neyse, ernet'in kokusu kırk kere daha iyidir =)

Son düzenleme:
benim icin bu olay cok siradan bi hal aldi , cihangir'de ikamet ediyorum adim basi sarman var iri iri insan gibi yani firuz aga'da tavla oynuyan tip'de kedi bunlar arabalarin uzerlerinde kapiciya ekmek aldirmak icin asagi indirilmis sepetlerin icinde apartman merdivenlerinde ve tabiki motosikletlerimizin uzerlerinde ben alistim artik valla benim motosikletin uzerindeki kediler gercektende kendilerinden emin zaten kedilerin mantigi onlarin gozunde kendileri "sahip" bizlerde "kole"yiz bu sekilde dusunursek kedilerin rahatligini anlariz :) ayakligi kapatip mars a basmadan inmedikleri oluyor bazen :)

Ama ben Cihangir'i ve icerinde bulunan tum hayvanlari seviyorum

Saygilar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
GPR'ın selesi o kadar rahatsız ki kediler hiç rağbet etmiyor. yanında scooter var 'Mio', onun selesine iki kişi sıkışıyorlar ama GPR'a dokunmuyorlar.

abi valla kedi idrarının kokusundan iyidir. "kedi uyuduğu yere yapmaz" falan derler ama hikaye. burgman'ın selesine hem çişini hem kakasını yapmış bu namussuzlar. ben de okula gidicem acelem var, elimde de parmaksız eldiven.. aceleyle kedi tüylerini atmak için elimle fıtfıt diye sildim seleyi. yahu giderken bile burnuma bir koku geliyor kafayı yicem. kampüse girdim insanlar uyardı (rezillik) elimde parça tesirli bir dışkı ve pantolonum da batmış tabi..nasıl farketmemişim sabah sabah hiç anlamadım. neyse, ernet'in kokusu kırk kere daha iyidir =)

Doğru diyosun.Bu fırlamalar benimde Apriliaya çıkıp çantaya işiyolar hemde 3 sıra ne zaman bi yere gidip çantayı üzerinde bıraksam hiç boş yok.Şimdi çantayı her gittiğim yerde çıkarıyorum.20 dk siliyorum cifle daha sonra kokulu camsille ama genede çıkmıyor ne esanslı çişleri var yaw:pİşemesi bi tarafa koltuğa tırnakları batıyor yırtacak canım deri koltuğu ondan sonra uğraş döşemeciye git bayıl paraları valla bu keratalarla başımız belada.:p

iyi Yapmıssın, gelip otursalar bişey demiyeceğimde işeyip duruyorlar hınzırlar, okadarda keskin kokusu varki cok fena :) bende branda aldım hep kapatıyorum ama hınzır onun uzerinede işemekten geri kalmıyor, brandayı cıkarırkende eldiven kullanıyorum yoksa eline koku bulasırsa ne kadar yıkasanda fena siniyor gecmiyor :)))

wALLA ernetLe vs. iLe uğraşmayın uzun süreLer kediiLer iLe arası hoş oLAn bi insan oLarak tavsiyem petshopLarda satıLan evde kediLeri yataktan uzak tutmak adına üretiLmiş 1 kaç değişik kedi kokusu var sürüyorsunuz ve kedi 1 - 2 metre yakınına girmiyor miss gibi de kokusu var fiyatı da 5 ila 30 Lira arasında kaLitesine göre değişiyor tavsiyemdir :)

bizim apartmandada var bu kedilerden. yaşlı kadınlar etle besliyo onları. onlarda benim motorun üstünde soda içiyorlar. o bişey değil sodayı içtikten sonra tuvalete gitme ihtiyacı bile duymamışlar geçen.:) bıranda örtüyorum onada pisliyorlar. artık bende gördüğüm yerde en keskin nişancılığımla avlıyorum onları ama 9 canlıymışlar. 8 tane olduklarına göre işim zor anlıcanız.

ben son bi kaç aydır yakalayamıyorum serefsizi ama pati izleri her sabah selenin üstünde...acaba bizim duman mı yatıyo yaa:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Koku sinmezse iyi çözüm, tebrikler :bounce:

nefret nefret nefret ediyorum . ...

heyvanları severim ama söz konusu motosikletim olunca korksunlar benden ..

bikaç tevsiyede benden

1- biber gazı ..
sevgili kedimiz her zmanki gibi sele üzerinde yada motosiklet çevresinde görülür. derhal çok ılımlı yaklaşılır sanki o selenizde oturan bir kedi degilde bir huri (:) yavaş yavaş yaklaşılır o mahmurlukla gıdısı okşanır ve pıısssstttttttttt . biber gazı fora ( 1 hafta garantii çözüm )

2- kuyruga torpil bağlama

bir kedi için başına gelecek en kötü şeylerden biridir fakat motorunuzdaki pati izi çizik ve idrar kokusu sizin canınıza tak etiştir .. biraz beceri ve el çabukluğu isteyen bu sistem için ii adet torpil ve paket lastiği gerekmemtedir .. günlerdir takib ettiğiniz sinsi mahlukatı bir puntoya getirip köşeye sıkıştırınız gövdesini bacaklarınızın arasına sıkıştırın kuyruguna paket lastiği sayesinde hızlıca torpili bağlayın ..

ve son konuşmalarınızı yapın ...( jack nicholson tarzı ) sen hiç ay işiginda kurtlarla dans ettin mi ... ve fitili ateşleyip bırakın ( 1.5 ay garanti çözüm)

ve 3-havalı tabanca

çogumuz sahil gezintisinde enizde duran balonlara ateş etmişizdir .. kutu kola bile delen bu havalı oyuncaklar çogu av malzemesi satan yerlerde bulunmaktadır . aldıktan sonra sıkı bir işancı olmanız için zaman geçmesi gerekir .. ama alıştıkça avlayacagınız kediler bir bir gözünüzün önüne gelmeye başlar sonrası malüm pavv pav pavv gravv (((:) tam onikiden dediğiniz an sizde bir kedi avcısı olmuşsunuzdur ( full garantili cözüm )

ama yok arkadaş ben bunlarla ugraşamam beni aşar ben melek yüzlü bir insanım tavuk bile kesemem diyorsanız .. kapalı garaj da derdinize derman olabilir (((((:)

not: bu yukarda yazılan önerileri evde denemeyin sevgiler başarılar hayırlı muhaffakiyetler ((((((((((((:) jesse

Son düzenleme:
Çamurlu pati izlerinden başka bir şey değil :) bazen irkiliyorum ne bu felan ama sonra tamam diyorum bu bizim sokak kedisi, ama bizim apartmanda bir sürü motosiklet var illaki benimkisine geliyorlar, kedileri sevdiğimi anlıyorlar demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar