Regal Raptor Ragal Raptor Daytona

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Cruiser tarzı motoru sevmeme sebep olan motor:) Sürdüm mü? Hayır. Artcı olarak bindim mi? Hayır. Sadece gördüm yakından inceledim sesini bile duymadım ama görünümüne hayran kaldıgım motor. Allah kaza bela vermesin daytona sahiplerine

Full mat siyah maşa ... 350 daytona almak istiyorum, resmen vuruldum motora.Yedek parça,usta durumu nasıl regalde acaba ? Hyosungda ağzım fena yandı da.

Almayın kardeşim şu motorları almayın Allah aşkına. Ben eşşeklik edip görüntüsüne aldanıp aldım. sonuç; motorun heryeri dökülüyor bir zaman sonra fan'ıydı hararet müşürüydü bozuluyor, vites geçişleri berbat ve en önemlisi servis ağı çok dar ve bu motorların distribütörü olan emre motor hiçbirşekilde motorlarının arkasında durmuyor. ben Garantiden motoru yaptırmaya çalıştım merkez hiçbirşekilde ilgilenmedi ve parçayı karşılamadı.Benden daha 4000 kilometre olan motorun tamiri için ücret talep ettiler. Garanti falan hikaye köprüyü geçene kadar herşey... aklıma gelenler bunlar...

Merhabalar arkadaşlar,

İnternette aradım ama bulamadım. Galiba facebook sayfalarında varmış ama kullanmayınca ulaşamıyorum.

Bana Regal Daytona Ön Çamurluğu lazım. Bulabilecek veya alıp bana ulaştırabilecek var mı? İstanbul içi elden olursa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar