Racing Vs Naked

ikisi de aynı anlama geliyor, sonuçta insanlar neden bahsettiğinizi anlıyor hangisini kullanırsanız. neden bu kadar takılıyosunuz ki?
Çünkü aslında aynı anlama gelmiyor.
Racing yarış amaçlı demek, tek motosiklet yarış şekli kapalı pist yarışları değil ki? Carrera S görünce "racing araba" demiyorsak motosiklette de böyle olmalı. Derdin bu mu diyene bişey diyemem tabii bu yüzden karalar bağlamıyorum dünyanın en büyük problemi değil de, doğru değil sadece =)

Çünkü aslında aynı anlama gelmiyor.
Racing yarış amaçlı demek, tek motosiklet yarış şekli kapalı pist yarışları değil ki? Carrera S görünce "racing araba" demiyorsak motosiklette de böyle olmalı. Derdin bu mu diyene bişey diyemem tabii bu yüzden karalar bağlamıyorum dünyanın en büyük problemi değil de, doğru değil sadece =)
hocam insanların çoğu ikisini de aynı olarak yorumluyor. siz çok bilgili, her terimi yerli yerinde kullanan biri olabilirsiniz ancak bu konuyu gereksiz uzatmanın manası nedir anlamıyorum.

hocam insanların çoğu ikisini de aynı olarak yorumluyor. siz çok bilgili, her terimi yerli yerinde kullanan biri olabilirsiniz ancak bu konuyu gereksiz uzatmanın manası nedir anlamıyorum.

insanlar aynı olmayan şeyi aynı yorumladığı için olabilir mi?
ayrıca alt tarafı buna böyle demeyi ne zaman bırakıcaz dedim, sen buna niye bu kadar takılıyorsun ben de onu anlamıyorum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Motor keyif isidir, hobby isidir. neye binmek istiyorsan o. Ama hepsini deneyimlemek gerekli bence. Tercih yasa gore sekilleniyor genelde. Racing ile basladim, naked ve enduro kullaniyorum. touring ile devam edecegim. Risk algisi ve aldiginiz riskler yas ile orantili oluyor genelde. Genc iken daha hizli motorlar, daha gazlama ve ekipmansiz binerken, 40 lardan sonra daha sakin ve guvenlik onlemleri daha ust duzeyde biniyor genel olarak insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar