- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
"Reyzing" deyince daha havalı oluyor.Şu supersport motorlara racing demekten nasıl vazgeçicez ya =)
Ne yapsın, gençler onları yarış motoru diye biliyor.
"Reyzing" deyince daha havalı oluyor.Şu supersport motorlara racing demekten nasıl vazgeçicez ya =)
ikisi de aynı anlama geliyor, sonuçta insanlar neden bahsettiğinizi anlıyor hangisini kullanırsanız. neden bu kadar takılıyosunuz ki?Şu supersport motorlara racing demekten nasıl vazgeçicez ya =)
Çünkü aslında aynı anlama gelmiyor.ikisi de aynı anlama geliyor, sonuçta insanlar neden bahsettiğinizi anlıyor hangisini kullanırsanız. neden bu kadar takılıyosunuz ki?
hocam insanların çoğu ikisini de aynı olarak yorumluyor. siz çok bilgili, her terimi yerli yerinde kullanan biri olabilirsiniz ancak bu konuyu gereksiz uzatmanın manası nedir anlamıyorum.Çünkü aslında aynı anlama gelmiyor.
Racing yarış amaçlı demek, tek motosiklet yarış şekli kapalı pist yarışları değil ki? Carrera S görünce "racing araba" demiyorsak motosiklette de böyle olmalı. Derdin bu mu diyene bişey diyemem tabii bu yüzden karalar bağlamıyorum dünyanın en büyük problemi değil de, doğru değil sadece =)
hocam insanların çoğu ikisini de aynı olarak yorumluyor. siz çok bilgili, her terimi yerli yerinde kullanan biri olabilirsiniz ancak bu konuyu gereksiz uzatmanın manası nedir anlamıyorum.