Racing motorsiklet ile 8 çizme ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok faydalı... Mutlaka izlenmeli. SS motosikletle 3 araba boyunda bir sekiz çizilebileceğini gösteren başka bir video bilmiyorum...

Acaba dörtle sekizi çarpınca otuz iki çıktığını gösteren bir video yapsam mı? Eminim böyle bir video yoktur başka...

Çok faydalı... Mutlaka izlenmeli. SS motosikletle 3 araba boyunda bir sekiz çizilebileceğini gösteren başka bir video bilmiyorum...

Acaba dörtle sekizi çarpınca otuz iki çıktığını gösteren bir video yapsam mı? Eminim böyle bir video yoktur başka...

Hacı ne bu taaruz adam gavurmu ne var kendince bişeyler yapmış abartmayın Allah aşkına (video sahibini tanımıyorum)

Hacı ne bu taaruz adam gavurmu ne var kendince bişeyler yapmış abartmayın Allah aşkına (video sahibini tanımıyorum)

Videoyu izlemeden önce bende senin gibi düşünmüştüm. Ama adam yaptığı şeyi öyle bir abartmış ki sanki yılların bilgi birikimiyle nadir görülen bir iş yapıyor. Afedersiniz dötümle yaparım onu hiç abartmıyorum hemde racing motorla yaparım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dostum kafanı gideceğin yöne doğru "tam" çevirirsen daha kolay döneceğini göreceksin. Aşağıdaki resimdeki aga gibi..

Son düzenleme:
8'ler bu kadar büyüdü mü ya bizim zamanımızda ehliyet sınavında 8 o kadar küçüktü ki olduğun yerde dönüyorduk nerdeyse. Eline sağlık videoya bir şey demiyorum yeni başlayacaklara yardımcı olabilir belki ama o 8 tır, kamyon sınavı için hazırlanmış olmasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Dikkat etmemişim oklava yutmuş gibi durman ise farklı bir sorun,çok klasik bir şey artık ama! : unutma nereye bakarsan oraya gidersin

Bu 8ler bu kadar büyüdü mü ? Ben sınava bunun baya küçüğüyle girmiştim...

Motosikleti
CBR 125 R 2014
8 mi ney ney :D bana ehliyeti verirken sınavı yapan ha şuraya git gel ayağın yere deymesin dedi dönüşte hadi acele et deyince gazı bir açtım zor durdu motor adamın yanında :D şimdilerde ehliyet işi bayağı zorlaşmış :D

Ben sinava girdiğimde o tek yuvarlaktan biraz daha kucuk yerde 8 cizmistim. Sinavlar baya kolaylasmis cidden.

Milleti kocaman 8'de çalıştırıyorlar sonra hadi sen 8 çizmeyi öğrendin deyip ehliyeti de cebine koyup sokağa salıyorlar. Öyle bir 8'de kim nasıl neyi öğrenecek?

Motosikleti
Honda CBF 250
Ressink motorlada sekiz çizilebiliyor demiş adam :) Onun için bu bir başarı ve paylaşmak istemiş...

Konuyu açan arkadaşa "Öyle değil böyle olur" niteliğinde video olmuş.

Bilmemek değil, öğrenmemek terbiyesizlik.

Her işi daha iyi yapan biri vardır. Teknik olarak gelişmek için hepimiz daha çok araştırması ve birbirimize yardım etmesi lazım.

Sürücü faktörünü dikkate almaz isek Hyosung GT650 olduğunu düşündüğüm bu motosiklette genel olarak gidon çevirmek pek mümkün değil. Sesli izlemedim videoyu ve belki de bahsediyordur arkadaşımız, ancak elcikler depoya temas dahi ediyor bir yakınıma ait aynı model motosiklette tecrübe ettiğim kadarıyla.

Elbette motosiklet sürüş dinamiğinde dimdik pozisyonda yalnızca gidon çevirme ile dönülmez, viraj alınmaz; arkadaşımızın da çok geniş açıyla dönüş yapıyor olmasının sebepleri kuvvetle ihtimal kontra bilgisinin noksanlığı, ekipman olarak yalnızca kask takmasının verdiği düşme ihtimaline yönelik endişe ve video kaydı sebebiyle heyecan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar