racing almak istiyorum izmirden

bana yardımcı olurmusunuz ehliyeti yeni aldım 125 lik veya 250 düşünüyorum bu siteyide bi arkadaş verdi izmirli üyesiymiş İSAİL ABİNİN oğlu bu mesajı okuduysa bana ulaşsın bu hafta almak istiyorum artık şimdiden teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar

arkadaşlar motor almama yardımcı olun motoru almaya bi arkadaşla gidelim bana bu konuda yardımcı olun

bu hafta ben almak istiyorum şu dördünden den biri olabilir derbi gpr 125 hyosung gt 250 r aprilla 125 honda 125 cbr bana bunlar hakkında fiyat ve nerden alabileceğim konusunda yardımcı olun

Son düzenleme:
bende aprillia 125 var 5.500ytl ye istersen vereyim temiz ikinci el im.kazasiz 98 model 2001 trafige cikisli lacivert kirmizi

aprillia' Alıntı:
bende aprillia 125 var 5.500ytl ye istersen vereyim temiz ikinci el im.kazasiz 98 model 2001 trafige cikisli lacivert kirmizi
Resimlerini eklesene görelim

bana da pahalı geldi:silent:
ben senin yerinde olsaydım hyosung gt250r alırdım dostum.
bi kere cbr 125 çok ince bir motor, oldukça küçük. derbi ile aprilia nın boyutları iyi ama onlar da 2 zamanlı.
bence 4 zamanlı ve 250 cc olan hyosung u al. kullananlardan olumsuz bir yorum duymadım.

hysoung gt250r yi bende destekliyorum görünüş açısından çok hoşuma gidiyor

İlk deneyimlerin olacağı (ehliyetin yokken kullandıysan bilemiyorum ) için sen hangisinde kendini rahat hissediyorsan bence onu al. Eğer daha önceden deneyimin warsa hysoung'u al derim görünüşünü çok beğeniyorum :queen: performansını bilmiyorum

izmirden nerden alabilirim hysoung gt250r ve fiyatlar nasıl

arkadaşlar izmirli bi arkadaşla irtibata geçelim ben bu hafta almak istiyorum onunla beraber gidip motoru alalım biri yardımcı olsun

Son düzenleme:
hasanv3589' Alıntı:
izmirden nerden alabilirim hysoung gt250r ve fiyatlar nasıl

arkadaşlar izmirli bi arkadaşla irtibata geçelim ben bu hafta almak istiyorum onunla beraber gidip motoru alalım biri yardımcı olsun
Kahramanlarda bayisi var karşıyakadada girnedede satılıyor işte sana naked modelleri karşılaştırma yapabilirsin race modellerde aynı eğer izmirde olursam sana seve seve yardım ederim bence 5500 ytl ikinci el alacağına 1500 ytl taksitlendir sıfır al zaten son bir hafta fiyatlar zamlanacak...

dostum derbide yabana atıtılacak motor değil git gör yakından incele bin bi test et biz nedesekte boş sana hangisi uygunsa onu al

Kardeş bence hysoung.
Aprilla lar 125 lik 2 zamanlı motorlara sahip.Hızlı bir motor ancak ömrüde hızı gibi az.Sana kalmış :cat:

arkadaşlar öğrenene kadar kanuni racer 200 almaya karar verdim ama daha sonraki motor ya honda 600 yada hysoung gt250r herkese verdiği bilgilerinden ötürü teşekkürler çok sğolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar