racer s 200

arkadaşlar racer s 200 kullanan arkadaşlar yakıt tükemleri hakkında bana bilgi verirlerse sevinirim. bende de racer s 200 var ama biraz cok yakıyor galiba yada sorun bende.

ya kardeş o mesajlar cok eski ben yeni kullanıcılardan cevaplar bekliyorum. bu arada yakıt tasarrufu veye normal yakıt tüketimi icin nelere dikkat etmeliyim

ya kardeş o mesajlar cok eski ben yeni kullanıcılardan cevaplar bekliyorum. bu arada yakıt tasarrufu veye normal yakıt tüketimi icin nelere dikkat etmeliyim

Beyaz eşya yada elektronik bir cihaz alırız fakat bilmediğimiz birçok fonksiyonu vardır bunların.Sonra yetkili servisi arayıp bizim cihazın bu fonksiyonu varmış ama çalışmıyor diye gereksiz bir gündem oyalama durumu yaratırız.Halbuki bu tip cihazların kullanım klavuzunda herşey açıkça ve detaylı anlatılmıştır.Yapmamız gereken kullanma klavuzunu elimize alıp; içeceğimizi yudumlarken keyifli bir şekilde aldığımız ve kullanmakta olduğumuz ürünün özelliklerini sindire sindire öğrenmek ve uygulamaktır.Bunu hayatımızın tüm ortam ve şartlarında uygulasak,bilgiye ulaşıp uygulayabilmek bir o kadarda kolay ve zahmetsiz olacaktır.
Ne yazıktır ki insanlarımız okumayı zaman kaybı yada tembellik olarak görüyor.
Acı bir durum...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/9698-kanuni-racer-kullanicilari.html

Son düzenleme:
ya roat dostum gereksiz cümleler kurmuşsun ve uzatmışsın. bak ne diyorum kulanma klavuzunu okudum ama diğer kullanıcılarla yakıt karşılaştırmasını yazmamışlar senin aldığın klavuzda varsa dosya olarak at okuyalım. ayrıca yeni kullanıcıyım ve ne acıkı klavuzda yeni kullanıcılar veya yakıt tasarrufu icin şunu yada bunu yapın diiye birşey yazmıyor. ayrıca bilgiye ulaşmanın çeşitli yollarından biride sanırım internet veya bilen birinden öğrenmek. sözüm meclisten dışarı ama bilgiyi paylaşmak büyük bir erdemdir,tabi her insanda erdem sahibi olamaz saygılarımla

ayrıca roat kardeş açtığın konulara baktımda bayağı bilgi için almak soru sormuşsun oysa sorduğun soruların cevaplarını o motora ait siteden okuyarak öğrenebileceğin gibi bilen birine sormuşsun.senin bana gönderdiğin ilk mesajı okuyunca bu arkadaş motor hakkında herşeyi okuyup hatm etmiş düye düşündüm hani bilmeyenlere okuda öğren diyorsun ya neyse daha fazla uzatmayalım yardımcı olacaksan insanlara cevap yaz yoksa hic zahmet edipte insanların moralini bozma.

Son düzenleme:
ya roat dostum gereksiz cümleler kurmuşsun ve uzatmışsın. bak ne diyorum kulanma klavuzunu okudum ama diğer kullanıcılarla yakıt karşılaştırmasını yazmamışlar senin aldığın klavuzda varsa dosya olarak at okuyalım. ayrıca yeni kullanıcıyım ve ne acıkı klavuzda yeni kullanıcılar veya yakıt tasarrufu icin şunu yada bunu yapın diiye birşey yazmıyor. ayrıca bilgiye ulaşmanın çeşitli yollarından biride sanırım internet veya bilen birinden öğrenmek. sözüm meclisten dışarı ama bilgiyi paylaşmak büyük bir erdemdir,tabi her insanda erdem sahibi olamaz saygılarımla

ayrıca roat kardeş açtığın konulara baktımda bayağı bilgi için almak soru sormuşsun oysa sorduğun soruların cevaplarını o motora ait siteden okuyarak öğrenebileceğin gibi bilen birine sormuşsun.senin bana gönderdiğin ilk mesajı okuyunca bu arkadaş motor hakkında herşeyi okuyup hatm etmiş düye düşündüm hani bilmeyenlere okuda öğren diyorsun ya neyse daha fazla uzatmayalım yardımcı olacaksan insanlara cevap yaz yoksa hic zahmet edipte insanların moralini bozma.

Hadi anladım okuma durumu zayıf.Ama sende yazma durumu da zayıf.Nick'imi yanlış yazmışsın.Neyse klavye hatasıdır olur böyle şeyler.
Şu klavuz konusu aslında bir genelleme örneğiydi.Motorun için açılmış olan forum sayfasında hertürlü bilgiye ulaşabilirsin aslında.
Bu arada yaşım 36.Ben onlarca forum sayfası okuyorum hergün.Senden ricam sadece oku.gerisi kendiliğinden gelir....

Birde yetkili servise gittiğinde ön dişliyi 15 lik taktır başkada bişey yapmaa

Son düzenleme:
evet klavye hatası road. yanlız bu konuyu uzatmak istemiyorum çünkü ilk mesajında klavuzdan bahsetmişsin ona cevap verince olayı forum sayfalarına taşıdın şimdi buna cevap olarak desem böyle bir karşılaştırma bulamadım.siz bu sefer başka bir kavram yazarak beni okumaya davet edersiniz eğer okumam icin bana yardım etmek isterseniz ve forum hakkında yeteri bilgiye sahipseniz bana nerede okuyacağımı yazabilirsiniz. sizden ricam klavuzdan foruma geciş yaptığınız gibi başka bir kavram sunmamanız. şimdiden teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar