- Konu Yazar
arkadaşlar racer s 200 kullanan arkadaşlar yakıt tükemleri hakkında bana bilgi verirlerse sevinirim. bende de racer s 200 var ama biraz cok yakıyor galiba yada sorun bende.
ya kardeş o mesajlar cok eski ben yeni kullanıcılardan cevaplar bekliyorum. bu arada yakıt tasarrufu veye normal yakıt tüketimi icin nelere dikkat etmeliyim
ya roat dostum gereksiz cümleler kurmuşsun ve uzatmışsın. bak ne diyorum kulanma klavuzunu okudum ama diğer kullanıcılarla yakıt karşılaştırmasını yazmamışlar senin aldığın klavuzda varsa dosya olarak at okuyalım. ayrıca yeni kullanıcıyım ve ne acıkı klavuzda yeni kullanıcılar veya yakıt tasarrufu icin şunu yada bunu yapın diiye birşey yazmıyor. ayrıca bilgiye ulaşmanın çeşitli yollarından biride sanırım internet veya bilen birinden öğrenmek. sözüm meclisten dışarı ama bilgiyi paylaşmak büyük bir erdemdir,tabi her insanda erdem sahibi olamaz saygılarımla
ayrıca roat kardeş açtığın konulara baktımda bayağı bilgi için almak soru sormuşsun oysa sorduğun soruların cevaplarını o motora ait siteden okuyarak öğrenebileceğin gibi bilen birine sormuşsun.senin bana gönderdiğin ilk mesajı okuyunca bu arkadaş motor hakkında herşeyi okuyup hatm etmiş düye düşündüm hani bilmeyenlere okuda öğren diyorsun ya neyse daha fazla uzatmayalım yardımcı olacaksan insanlara cevap yaz yoksa hic zahmet edipte insanların moralini bozma.