motorun gücü size hükmedip güdülerinizi kontorl etmesin,siz güdülerinizle güce hükmedin.
:cat:bıçak da tehlikelidir mutfakda çok işe yarar :bounce:
anlayana....
:cat: :cat:At sahibine göre kişner, olay kişide biter ... :cherry:
Motor durduk yerde hiç bi zarar vermez. Kıssadan hisse "At sahibine göre kişner." Sen nasıl kullanırsan sonunda öyle olur...
katılıyorum..................................................:cat: bu 50 karakter de ne yahuu...
Abi benimde ailem karşı çıkıyordu başlarda o yüzden mezun olum işe girene kadar motor alamadım ama her zaman içimde kaldı. Daha sonra bir gün bir motor bayisinde bir adama rastladım, adam 50 li yaşlarında falandı ve aile baskısından daha sonra aile iş güç yüzünden alamamıştı bi motor ve adamın içindeki bu heveste hiç geçmemişti. Dedimki ben eğer bu motoru şimdi almazsam bende bu adam gibi olurum yani ertele ertele nereye kadar. Gittim bi Hyosung gt250R aldım. Ve yaklaşık 1 sene kullandım 9500 km yol yaptım. Eve ilk getirdiğimde motoru ailemin haberi yoktu onlar şehir dışındaydı yani öyle bir zamana denk getirdimki benim motor üzerindeki acemiliğimi görüpte daha fazla heyecanlanmasınlar istedim. Onlar gelene kadar en azından acemiliği attım üzerimden. Ondan sonrada full korumalarımı aldım. Tabi bizimkiler görünce biraz tepki gösterdiler annem 3-4 hafta konuşmadı benimle ama sonra efendi uslu kullandığımı görünce onlarda alıştılar. Hala elimde kaskı görünce annem "allah akıl fikir versin" diyo ama artık konuşuyo en azından. Bu bir sene zarfında iyiki 250 cc bir motor almışım diyorum kendime çünkü malum trafik falan baya bir badire atlattım neyse hiç kaza yapmadan 10000 km yi geçirdim şimdi kendimi baya bir rahat hissediyorum motor üzerinde. Bu senede bu motoru satıp 600 cc bir motor aldım insallah havalar ısınınca onu kullanacağım. 250 cc bir motorun çeşitli avantajları var mesela genelde 600cc lerden daha hafifler ve düşük hızlarda kontrol etmesi birazdaha kolay, ekspert sayılmam ama bildiğim kadarıyla bu rc makinalar ağırlık merkezlerinin yukarıda olmasından dolayı ve oturuş pozisyonları gereği birazdaha zor oluyor bunları düşük hızlarda kullanması dönmesi. Yani uzun sözün kısası ben yaptığım seçimlerden memnunum ve insallah kazasız belasız sürüşler yapıcam. Ailenide ikna edebileceğine inanıyorum yeterki onları kendini öldürmek istemediğine inandırabil korumalarını al. Birde ankarada akşam 6 trafiğine girme.
Motor durduk yerde hiç bi zarar vermez. Kıssadan hisse "At sahibine göre kişner." Sen nasıl kullanırsan sonunda öyle olur...