Evet gösterge orjinal.km saati yani pano orijinal mi?
teşekkürler.
Orjinal koldan marşlı.Ayrıca ayak marşı da mevcut.Bir kere hızlıca bastınızmı saat gibi çalışır hemen.hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. benim merak ettiğim bu motorların çalışmaları nasıl oluyor acaba jawalardaki gibi vites ters mi çevrilip basılıyor pedala mesela yoksa farklı bi sistem mi? birgün bende şaftlı motora kesin binecem![]()
Doğru söylüyorsun.Emektarın verdiği keyfi başka motorlarda alamadım vallahi!
Bu arada hayırlı satışlar.Maşallah galeri açardın bunlarla![]()
Egzos ve orjinal karbüratörlerini arıyorum ama bulamadım hala olmazsa Almanyadan getirteceğim.R60/6 uzun pistonlu uzun yola R60/7 den daha rahat gider.Ama gerçekten sağlam makinalar.ustam makına guzelde orjınal egzozlarını bul bence babamda er 60/7 vardı cok saglam makına tel sorunu cok sıkıstırısan supab vurmaya baslar huyu kurusun ama yıne de 10 numara makına bu bmw ler
Motor gerçekten çok güzel gösterge panosu bile orjinal hala
Temiz bakılmış anlaşılan arkadaşım bence satma bu motoru gerçekten sürüşü çok zevkli ..
Ama belli yaştan sonra o marş koluna basmak o kadar zorlaşıyor ki(Babam bana bastırıyordu
![]()
Orjinal.Motor aksamı geçen sene bakımdan geçti.çok dehşet olmuş. orjinal hali mi sonradan toplanmış bi motor mu acaba