R60/6 Resimlerim

Şimdiki çinlilere taş çıkartan teknolojiyle üretilmiş, 1974 senesinde. :cyclopsan
Şimdi sene 2007, ama çinliler bundan daha berbat motosikletler üretiyor..:mrgreen:

ARADAKİ FARK İŞTE BU!!:wiinkk:

Paylaşımınız için teşekkürler.. :cat:
Allah kaza bela vermesin inşallah.. :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. benim merak ettiğim bu motorların çalışmaları nasıl oluyor acaba jawalardaki gibi vites ters mi çevrilip basılıyor pedala mesela yoksa farklı bi sistem mi? birgün bende şaftlı motora kesin binecem :)

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar.Allah bizide motorumuzu da her türlü kötülükten korusun.

km saati yani pano orijinal mi?
teşekkürler.
Evet gösterge orjinal.:)
hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. benim merak ettiğim bu motorların çalışmaları nasıl oluyor acaba jawalardaki gibi vites ters mi çevrilip basılıyor pedala mesela yoksa farklı bi sistem mi? birgün bende şaftlı motora kesin binecem :)
Orjinal koldan marşlı.Ayrıca ayak marşı da mevcut.Bir kere hızlıca bastınızmı saat gibi çalışır hemen.:)

Son düzenleme:
Motorunun hastasıyım babocan.:queen:.Aynısı bendede var..:cat:.
Bundaki keyifi diğer motorlarımda vallahi alamıyorum.:pr:.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

Bu arada hepsi satılıktır..Duyrulur babocan...

Doğru söylüyorsun.Emektarın verdiği keyfi başka motorlarda alamadım vallahi!
Bu arada hayırlı satışlar.Maşallah galeri açardın bunlarla:)

Doğru söylüyorsun.Emektarın verdiği keyfi başka motorlarda alamadım vallahi!
Bu arada hayırlı satışlar.Maşallah galeri açardın bunlarla:)

Valla babocan ev müstakil. Motorlar için garajımda var.:cat: Eee bu arada gençlikte elden gitmeden motor aşkını yaşamak lazım.Satışa gelincede öle satmak gibi bi zorluk yok aslında.Maksat millet motor görsün misali..:queen:

ustam makına guzelde orjınal egzozlarını bul bence babamda er 60/7 vardı cok saglam makına tel sorunu cok sıkıstırısan supab vurmaya baslar huyu kurusun ama yıne de 10 numara makına bu bmw ler

Motor gerçekten çok güzel gösterge panosu bile orjinal hala :)
Temiz bakılmış anlaşılan arkadaşım bence satma bu motoru gerçekten sürüşü çok zevkli ..
Ama belli yaştan sonra o marş koluna basmak o kadar zorlaşıyor ki :) (Babam bana bastırıyordu :)

ustam makına guzelde orjınal egzozlarını bul bence babamda er 60/7 vardı cok saglam makına tel sorunu cok sıkıstırısan supab vurmaya baslar huyu kurusun ama yıne de 10 numara makına bu bmw ler
Egzos ve orjinal karbüratörlerini arıyorum ama bulamadım hala olmazsa Almanyadan getirteceğim.R60/6 uzun pistonlu uzun yola R60/7 den daha rahat gider.Ama gerçekten sağlam makinalar.

Motor gerçekten çok güzel gösterge panosu bile orjinal hala :)
Temiz bakılmış anlaşılan arkadaşım bence satma bu motoru gerçekten sürüşü çok zevkli ..
Ama belli yaştan sonra o marş koluna basmak o kadar zorlaşıyor ki :) (Babam bana bastırıyordu :)

Allahtan aküyü yeniledim koldan hemen çalışıyor.Gerçi marşa hızlıca basınca hemen alıyor emektar:) temiz gerçekten.Bu kış elden biraz daha geçince şöyle nikelajlar filan yaza kazasız belasız bineceğiz inşallah.:):)

Son düzenleme:
tü tü tü tü Allah nazar değmesin :) Cok guzel yaw bu Boxer tıp motorlar bana cok enterasan gelıo bunlarda tıtresım sag sola mı :) heeh emınım daha az tırresım ooluyodur :)

eskilerin yerini hiç bişey tutmuyor...çok hoş ve saglam bi makina..babamdada vramış bundan onbes yıl önce...parçalarını bulamayınca bi tamirciye ölü fiyata satıyor....

Taci Bi Ben Ismail Usta Bakıyorum R60 \6 Cıları Toplamışsın Hadihayırlısı Motorbi Harika Hadi Iyibayramlar.

Taci Bi Ben Ismail Usta Bakıyorum R60 \6 Cıları Toplamışsın Hadihayırlısı Motorbi Harika Hadi Iyibayramlar.

Son düzenleme:
şu markanın olduğu yeri yeniden boyayaabilirsin, boyanın gelmesini istemediğin yerlere bant yapıştır ve boyayı yeterince uzaktan sık 0 gibi olur.Bir de dış gömlekte aşınmalar olmuş onları da bi elden geçirirsin bmw sonuçta:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar