R3N in motoru ç.s.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gözel günlerde kullanman dılegıyle abıcım.....vıda gene aynı mı yoksa değiştirdin mi abıcım....orıjınalınden bı farkı yoktu yanı....vıdada olmasaydı çivi takar gene devam ettırırdım senıııı......demokrasıde careler tukenmez....vıdayı değiştirmede gördukce benı hatırla abı....
ilk gezıye gelısım super olmustu yanı....bide cıhat abımıde zıyaret etmem lazım.....üzüldüm ona yaaaaaaaaaaaa...... :salut:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahadinli , vida aynı vida :) tekrar çıkmaz sanırım , inşallah cihat abi iyileşir de tekrar geziler yaparız hepberaber , saolasın dileklerin için

Motosikleti
Forza250-cygnusL
petrol vardı da biz mi içtik , paramız vardıda cbf 250 yi biz mi almadık :p :cherry:
başlayalım devamı gelir diye düşündüğümüzden ;)

Denizde kum sen de para...Açıklamayım şimdi....Kimin torunu olduğunu...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etme abıcım cıkmaz.....ınsallah cıhat abı ıyılesır.....
bende gss mı cıkarttırıyımda resımlerını koyum barı...benımkıde mavı gacan yaw....

abıcım yoksa deden mısırlı mı???? :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
paşa dedelerimin kökeni yeşil vadiye kadar dayanıyor :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
paşa olan benim abi , tosun evren paşa :) yau alper abi Allah senden razı olsun nasıl da şenlendirdin benim motorun fotoğrafları topiğini ,prometyus yakalarsa siliverir yalnız, geyiklerinizin evrenin motoru ile ilgisi yok diye :p

paşa olan benim abi , tosun evren paşa :) yau alper abi Allah senden razı olsun nasıl da şenlendirdin benim motorun fotoğrafları topiğini ,prometyus yakalarsa siliverir yalnız, geyiklerinizin evrenin motoru ile ilgisi yok diye :p

kesin yakalar.. adam radar gibin masalla..

10 forumda birden yazip yonetiyor..

buyuk adam.. helal olsun kendisine be.. ayrieten sahane bi insan..

(belki boyle kurtaririz silinmekten)

:)

Shakulin

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
shakulin sen gerçekten mühendissin dimi :p :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İyide bunlar hep senin motorun yüzünden açılmış sohbet...Paşa deden olmasa masayi olurmuydu?....Olmazdı...Bak motorla alakalı...Gördünmü silemezler....

Dedene söylersin pro yada alı bi tane ondan sonra istediğini yaz....:queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ön çamurluk 45-50 tl gibi bir masraf tutuyor , çamurluksuz daha güzel gözükmesine rağmen taktırsammı taktırmasammı kararsız kaldım

birde orjinal çamurluk yerine farklı bir çamurluk denenebilir mi onu düşünüyorum

ön çamurluk 45-50 tl gibi bir masraf tutuyor , çamurluksuz daha güzel gözükmesine rağmen taktırsammı taktırmasammı kararsız kaldım

birde orjinal çamurluk yerine farklı bir çamurluk denenebilir mi onu düşünüyorum

Bence çamurluğu taktırmalısın. Çamurluksuz hali pek güzel gelmedi bana:)

r3n yınemı camurluk muhabbetı bu arada grandeagle larımız guzeldır herkeze tavsıye olunur:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Len olum hastamısın sen...Nasıl başlık o...Şeerefsizim çalındı sandım...Töbe töbe....Akşam akşam hoplattın sinirimi...:pr:

Çamurluğu takmamışın...Daha güzel durmuş...Bu gün ümitköy galerianın önünde arkanda bir bayan vardı...Hem giderken hem gelirken rastgeldim sana...

Hadi bakalım güle güle bin...Proyada söyle başlık nasıl açılır anlatsın sana...:cat:

bende öle sandım neyse güle güle bin kazasız sürüşler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Masai Grand Eagle FYM, Suzukinin distribütörü tarafından getiriliyor, Motor büyütebilmek için satıyorum, kazası düşmesi yok , 4000 km bakımını 3000 e gelince yaptırdım , Ulusan motorda 800 ve 3000 km de bakımları yapıldı , 26 Haziran 2006 trafiğe çıkışlı, Haziran 2008'e kadar garantili , ideal bir başlangıç motoru diyebilirim.

Güzel demişsin de çamur hikayeni yazmamışsın....:p Çok pis ispiyonlarım...Önce benim motor satılacak sonra seninki ...Sıraya gir...:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahahah

abi potansiyel alıcılara bir bir anlatıyorum motorda sorun olmamasına rağmen :) hatta gereksiz uzattığım da oluyor, aksi bana yakışmaz alacaklarsa bilerek alsınlar almazlarsa da almasınlar yaza motorsuz girmeyelim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
markasi ne motorun hic bi yerinde yazmiyoda :)

Masai Grand Eagle FYM, Suzukinin distribütörü tarafından getiriliyor, Motor büyütebilmek için satıyorum, kazası düşmesi yok , 4000 km bakımını 3000 e gelince yaptırdım , Ulusan motorda 800 ve 3000 km de bakımları yapıldı , 26 Haziran 2006 trafiğe çıkışlı, Haziran 2008'e kadar garantili , ideal bir başlangıç motoru diyebilirim.

En başta yazmış..Dikkat çekmiyor değilmi?....Garand ı şööle büyük yazssaydı GRAND diye.....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar