R3N in motoru ç.s.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
foruma epeydir yazmaktayım, gezilerde gözükmesine rağmen hiç motorumun fotoğrafını ayrıca çekip koymamıştım, şöyle bir iki fotoğrafına yer verelimde gönül koymasın kerata

:)

huzurlarınızda 3VR3N in masaisi grandı eagle ı fymsi fy250 si :cherry:

170207motorum2fr5.jpg

170207motorum4dw3.jpg

17207motorum6bb9.jpg

buda bendeniz ile agrom , karakaçanım :)

170207motorumbh4.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len olum hastamısın sen...Nasıl başlık o...Şeerefsizim çalındı sandım...Töbe töbe....Akşam akşam hoplattın sinirimi...:pr:

Çamurluğu takmamışın...Daha güzel durmuş...Bu gün ümitköy galerianın önünde arkanda bir bayan vardı...Hem giderken hem gelirken rastgeldim sana...

Hadi bakalım güle güle bin...Proyada söyle başlık nasıl açılır anlatsın sana...:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper abi ç.s. yi çamurdan sora diye açmıştım ama yanlış bi anlamı varsa procuğumuz halleder insalla,

iyi dileklerin içinde teşekkür ederim, lakin rastgeldik dersiniz fekat arkamda bayan yoktu bilginize file vardı bitek :p

Temiz motor , güle güle kullan :)
(Minimum karakter sayısı 50 mi olmuş... yaşasın =) , artık gereksiz mesajlara son =) )

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Temiz motor , güle güle kullan :)
(Minimum karakter sayısı 50 mi olmuş... yaşasın =) , artık gereksiz mesajlara son =) )

sağol görkem , gerçekten de minimum karakter sayısı 50 olması ne güzel, hayırlı olsun öyle değil mi ? boşlukları da sayarsak soru işaretine kadar 103 karakterdi :)

tü-tü-tü maaşallah. ALLAH nazardan saklasın.
(ulen hangi motora baksam, aklım çıkıyor. deli miyim neyim???:silent: )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi ç.s. yi çamurdan sora diye açmıştım ama yanlış bi anlamı varsa procuğumuz halleder insalla,

iyi dileklerin içinde teşekkür ederim, lakin rastgeldik dersiniz fekat arkamda bayan yoktu bilginize file vardı bitek :p

Ben hayal gördüm o zaman....Ne bileyim sarışın uzun saçlı dalyan gibi bir bayan görmüştüm....Kavşak yakın olsa dönüp konuşacaktım ama....Korktuğun kişilermi var len sitede?......:silent: :silent:

Kimseye demem merak etme....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi sarışın mı dalyan mı , benden habersiz bindi de düşürdüm mü acaba , tüh ulen böyle şansın :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, R3N+, mete_han+

Ahanda istanbul tayfası dadandı konuya....Şimdi yok çinliymiş falan derler...Sen aldırma boşver 3vırın kardeş....

Len valla bu kadar benzerlik olmaz....Motoru bırak seni bile benzettim yaaaa...

Ouuuv tuu şekşii.... Hakkaten güzel olmuş yahu :)
(Bi de bu elli mesaj kimin fikriyse tebrik ediyorum, her mesajın sonuna bu lafı kopyala yapıştır yaparım artık)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
sahibine çekmiş :p :cherry: (naked a yaklaşıyorum giderek, bi benzin deposu bıraksak yeter sanırım :) )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sahibine çekmiş :p :cherry: (naked a yaklaşıyorum giderek, bi benzin deposu bıraksak yeter sanırım :) )

İii de bu motorda hiç bi özellik yok ki?...Sıradan bi motor....Hani hiç bişey takmamışın aksesuar falan? Yapıştır şööle bi maşallah yazısı falan....Baba mirası değil amcam sağolsun gibi.....:queen: :queen: :queen:

çalıntı bu...marauder den çalmışlar....hehehehe...
böle şık bi motor ama ben beğendim rengide güzel maaşşşallah nazar deemesin tü tüt ütütüttütütüüüü...

güle güle kullan ön çamurlusuz baya yakışmış kravatsız takım elbise gibi duruyor motosiklet

grand eagle olur da güzel olmaz mı yaaa :) R3N o ön çamurluk olayı olmamış ama dostum. çok fena sçratacak sağına soluna.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
sıçratmak ne kelime :cherry:
yalnız ağır takılıyoruz işte kravatsız takım elbise misali :mrgreen:
bu arada alper abi miras değil ihtiyaç kredisi, valla ihtiyaçtan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi bi el at da motorun şenlensin...Bu kadar cimri olma...Püskül falan tak...Ne biliim silindir çanta al....

Azcık motora benzesin yaaa....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper abi püskül müskül hiç sevmiyorum nedense , sade olsun benim olsun , yani maçlardaki 1 olsun bizim olsun gibi :p satmasam bile hiçbi aksesuar istemiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o zaman naked alsaydın....Chooper la işin ne?....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
petrol vardı da biz mi içtik , paramız vardıda cbf 250 yi biz mi almadık :p :cherry:
başlayalım devamı gelir diye düşündüğümüzden ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar