R25 yeni rengiyle sürpriz yapti (Matte Grey)

Arkadaşlar bana mı öyle geliyor, yoksa egzozu mu değiştirmişler??

yarın bu renkten teslim alıyorum hayırlısıyla, gelsin resimlerim buraları :)
siyah istemiştim, kalktı yerine bu geldi.daha bi mutlu oldum :)

siyah rengi pek tutulmamıştı zaten iyi olmuş bence.
cbr 500 ün eski kasasına benzemiş rengiyle :)

DKN

r25 mt25 değil ama isterdim bir wr125r'ım olsun :flower:

Honda yıllarca aynı renk aynı şekil cıbırları kakaladı durdu bak istenince her sene farklı şeyler getirebiliyormuş, fiyatlar coşsa da bu sene işin kaymağını yamaha R25 ile yiyecek.

Merhaba, siz hangi bayide gördünüz? kaç yerde adım var ama arayan soran yok o yüzden sordum. teşekkürler.

127

Bu motoru güzel yapan şey gri lacivert renkleri ve ön kafanın verdiği görüntüyle büyük beyaz ı andırması.

Yeni çıkan kırmızı-beyaz renginden sonra bu renk kafamı karşıtırdı :queen:

Grinin tam bu tonunu arabada çok beğeniyordum ama motora da yakışmış. Güzel olmuş. SS kullanıcısı olsam tercih edilir bir renk olmuş. lakin beyaz olmamış evet. Pulsarda da siyah renk çok güzel görünüyor. Lakin yeni modellerde kırmızı çizgili falan bir hale getirince motorun tüm güzelliğini kaçırmıştı.

Bu renkte güzel fakat siyahın yerine gelmesi pek iyi olmamış, bence siyah daha asil daha güzel bir renkti. Keşke 4. seçenek olarak gelseymiş. Belkide Yük gemilerinden biri kazayla buraya gelmiştir, geri dönmesi masraflıdır diye en iyisi satalım demişlerdir :) Yamaha genelde sürpriz yapmazda, aslında yaptığı tek sürpriz fiyatlarıdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar