Bugün boştum ve durduk yere aklıma bu konu geldi, sonra dedim " acaba bu motosikletin (Cbr500) neden 0-100 v. b. performans verileri Türkiye'de yok..
Amatörce de olsa yapmak bize nasip oldu, bir daha bu tip bir karşılaştırma gelirse sayfalarca dil dökmeye gerek yok, bundan sonra iddia eden ispat eder ..
https://youtu.be/V32h4LoTCIA
Not: 187 km/h hıza ulaşınca sanırım ateşleme kesiliyor, ben de ilk defa denedim, o seviyeye gelince resmen motor gaz yemeyi bırakıyor, aslında çok rahat da gidermiş daha fazla..
2014-15 Cb 500 F ya da Cbr 500 R baktığım bu günlerde benim için çok faydalı bir video olmuş.
duke 390 ile 0-100 hemen hemen aynı
(RC390 - CBR500R) Hacimleri arasında öyle aman aman fark yok (Honda 471cc...) ve ağırlık olarak da Duke oldukça avantajlı. 0-100 yakın çıkması çok normal yani...
Performans konusu tartışılır da Honda'nın göreceli güvenilirlik ve konforu tartışılmaz. Çok farklı iki insanın motosikletleri bunlar... (390-500)
0-100 için R25 ve Cbr 250 de benzer ama ben duke/rc 390 "acaba 0 - 170 e kaçta çıkıyor?" diye dün gece merak ettim, baktım çıkacağı yok kapattım uyudum![]()
cyan'nında dediği gibi kategoriler farklı :queen: ben kıyaslama yapmadım sadece 0-100 hemen hemen aynı dedim. Seni CBR 500 funboyu :joker:
Bugün boştum ve durduk yere aklıma bu konu geldi, sonra dedim " acaba bu motosikletin (Cbr500) neden 0-100 v. b. performans verileri Türkiye'de yok..
Amatörce de olsa yapmak bize nasip oldu, bir daha bu tip bir karşılaştırma gelirse sayfalarca dil dökmeye gerek yok, bundan sonra iddia eden ispat eder ..
https://youtu.be/V32h4LoTCIA
Not: 187 km/h hıza ulaşınca sanırım ateşleme kesiliyor, ben de ilk defa denedim, o seviyeye gelince resmen motor gaz yemeyi bırakıyor, aslında çok rahat da gidermiş daha fazla..
Videoya güzel olmuş eline sağlık. Bende kararımı verdim paramı en kısa sürede biriktirim bir CBR500R sahibi olmak istiyorum. Birşey daha eklemek istiyorum bu motor hakkında inceleme videoları yetersiz bence böyle bir videoya yapabilirsin.
Videoya güzel olmuş eline sağlık. Bende kararımı verdim paramı en kısa sürede biriktirim bir CBR500R sahibi olmak istiyorum. Birşey daha eklemek istiyorum bu motor hakkında inceleme videoları yetersiz bence böyle bir videoya yapabilirsin.
500r daha güçlü, hem abs li. R25 eski modellerinde abs yok. 500r ın sele daha rahat bildiğim kadarıyla. Ancak 500r ın ikinci el piyasası çok ölü. Hatta çoğu bayide hala 2 yıllık 500r lar bekliyor. Alır, uzun süre kullanırım diyorsanız 500r. Ama ben biraz tadını çıkarıp satacam diyorsanız r25.
Ben CBR satıyorum form dan birisi gelir ise uygun bırakırım.