- Konu Yazar
Zaten R25'ler ya motor olarak MT-07'ye geçmeyi düşünüyorlar ya da yolda MT-07'yi geçmeyi düşünüyorlar. Genelde 2.seçenek için çok çaba sarfettiklerinden sonları biraz hüsrat oluyor :queen:
Küçük ve komik bir anılar silsilesidir. Ne zaman bir R25 benim motorumu görse, MT-25 sanıp gazlanıp geliyor ( saatte 100-120 ile gitmeyi sevdiğimden gerek herhalde ) yanıma gelip seyirtiyorlar sonra ileride trafik tıkanınca yan yana geliyoruz. Ben gazı açtığımda R25'li arkadaşlar gerçeğin farkına varıyorlar ama biraz geç oluyor![]()
Peki siz nasıl MT-07'ye geçtiniz? Öyle bir diyorsanız ki sanki doğuştan MT-07 ile başladım der gibi R25 kullananlar MT-07ye geçemez mi nabalım yani R25 almadan mı direk MT-07ye geçseydim. Bana kalırsa bikaç kendini bilmez apaçi ile R25 kullanıcılarını genellemişsiniz.
Yazdıklarınız sonuna kadar doğru. İşte bu forumda böyle yorumlar da görmek istiyor insan bazen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Ileride mt07 ye gecmek istediginiz için çok doğru bir seçim yapmışsınız. Cbr500r' ı satmak daha zor olurdu ileride.
Evet hayırlısıyla belki 2 yıl sonra yada daha fazla veya daha az o tecrübeyi kendimde hissettiğim zaman yapabilirim.