R25 vs CBR500R

Sizce hangisi?

• Yamaha R25

Oy: 13 11.8%
  • Honda CBR500R

Oy: 90 81.8%
  • Diğer? (Yorumlarda belirtiniz)

Oy: 7 6.4%

• Kullanılan toplam oy
    110
Zaten R25'ler ya motor olarak MT-07'ye geçmeyi düşünüyorlar ya da yolda MT-07'yi geçmeyi düşünüyorlar. Genelde 2.seçenek için çok çaba sarfettiklerinden sonları biraz hüsrat oluyor :queen:

Küçük ve komik bir anılar silsilesidir. Ne zaman bir R25 benim motorumu görse, MT-25 sanıp gazlanıp geliyor ( saatte 100-120 ile gitmeyi sevdiğimden gerek herhalde ) yanıma gelip seyirtiyorlar sonra ileride trafik tıkanınca yan yana geliyoruz. Ben gazı açtığımda R25'li arkadaşlar gerçeğin farkına varıyorlar ama biraz geç oluyor :)

Peki siz nasıl MT-07'ye geçtiniz? Öyle bir diyorsanız ki sanki doğuştan MT-07 ile başladım der gibi R25 kullananlar MT-07ye geçemez mi nabalım yani R25 almadan mı direk MT-07ye geçseydim. Bana kalırsa bikaç kendini bilmez apaçi ile R25 kullanıcılarını genellemişsiniz.

Yazdıklarınız sonuna kadar doğru. İşte bu forumda böyle yorumlar da görmek istiyor insan bazen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Ileride mt07 ye gecmek istediginiz için çok doğru bir seçim yapmışsınız. Cbr500r' ı satmak daha zor olurdu ileride.

Evet hayırlısıyla belki 2 yıl sonra yada daha fazla veya daha az o tecrübeyi kendimde hissettiğim zaman yapabilirim.

Peki siz nasıl MT-07'ye geçtiniz? Öyle bir diyorsanız ki sanki doğuştan MT-07 ile başladım der gibi R25 kullananlar MT-07ye geçemez mi nabalım yani R25 almadan mı direk MT-07ye geçseydim. Bana kalırsa bikaç kendini bilmez apaçi ile R25 kullanıcılarını genellemişsiniz.

her apaçinin havası kendisinden daha yüksek motor görene kadardır derler. bu apaçhi yoğunluğu r25 ve mt07 de daha fazla görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar