R25 Sol Ayna vs CF Moto 250 SR Sol Ayna Fiyatı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben r25i beğeniyorum bu arada. Kullanıcı profili bozuk maalesef. Bahsettiğim yerde cg’ler driftler falan oluyor. Hepsinin hayali r25. Daha öncede söylediğim gibi bir supersport alacaksam piste çıkmıyorsam maks 400-500cc olmalı. Bu profile r25’te uyuyor. Yolda çok eğlenceli olur.

Ben r25i beğeniyorum bu arada. Kullanıcı profili bozuk maalesef. Bahsettiğim yerde cg’ler driftler falan oluyor. Hepsinin hayali r25. Daha öncede söylediğim gibi bir supersport alacaksam piste çıkmıyorsam maks 400-500cc olmalı. Bu profile r25’te uyuyor. Yolda çok eğlenceli olur.
Abi sanırım akşam saatlerinde gitmedin ben en son gittiğimde 600 ve 1000lik kaynıyordu yanı sıra dediğin gibi R25ler vs.de çok var ama Drift L veya CG'Lerden 3 4 tane ya görmüşümdür ya görmemişimdir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Abi sanırım akşam saatlerinde gitmedin ben en son gittiğimde 600 ve 1000lik kaynıyordu yanı sıra dediğin gibi R25ler vs.de çok var ama Drift L veya CG'Lerden 3 4 tane ya görmüşümdür ya görmemişimdir.
Ben senelerdir gitmedim. 4 sene olmuştur. Bisiklet sürerken geçiyordum. Kim teker yaparken düşecek diye oturup çay içiyorduk oradaki işportacı çaycılardan çay alıp.

Ben senelerdir gitmedim. 4 sene olmuştur. Bisiklet sürerken geçiyordum. Kim teker yaparken düşecek diye oturup çay içiyorduk oradaki işportacı çaycılardan çay alıp.
Bende onun için gidiyorum günde 4 5ten fazla kişi düşüyor. Yan tarafında balık ekmek satan yerlerde var öneririm yemek yerken kıvılcımlarını görüyorum.

Motosikleti
(yok)
Bu durum böyle maalesef ki.. çinli markalar sürümden kazanıyor gibi gözüküyor fakat öyle değil, yedek parça durumunda çinliler her türlü satacağını bildiği parçaları daha yüksek fiyattan veriyor.

kaza yapmayın abi o zaman. motor satış sözleşmesinde "alıcı kaza yapmak zorundadır" gibi madde mi var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar