R25 Motoruma Sinyalli Ayna Taktım Tam Yanmıyor

Merhaba,
Geçenlerde motoruma sinyalli ayna taktım kabloların bağlantılarını ön sinyale giden kabloları sıyırarak yaptım fakat herhalde güç az geldiğinden mi bilmiyorum aynanın kayar sinyalleri yarıya kadar yanıyor. Nedeni ne olabilir?

Sinyal flaşörü led uyumlu olanı ile değişecek ya da direnç takacaksın araya. Flaşör çok daha temiz sonuç verir eğer tüm sinyaller de led ise. Değilse aynalara giden kablolara direnç bağlaman lazım.

Muhtemelen sinyalin yanma süresi,kayar ledin yanma süresinden az.
Örneğin orjinal sinyal 1sn de yanıp sönüyor,kayar led 1,5-2 sn'de bir tur atıyorsa bu sorunu yaşarsın.

Evde 12v adaptör varsa +-'ye dikkat ederek bağla,kayar led kaç saniyede 1 tur yapıyor bakabilirsin.Veya akü varsa aküylede olur.Hem bu şekilde sağlamlık kontrolüde yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bana bir arkadaş dediki role değişecek motorcuda peki bunu nasıl yapabilirim? ondada sinyalli ayna vardı

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Eski kasa ise cf led flaşörü olur. Yeni kasaysa lf1s pin diye bir flaşör vardı onla oluyor.

ns 200 e kayar led sinyal taktığımda aynı olay başıma geldi çözüm olarak 2 adet arıza kesici taş direnç alıyorsun ve paralel olarak 2 sinyale de takıyorsun benim sorunum bu şekilde çözüldü sinyaller kayar bir şekilde yanıyor artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar