R25 motordan gelen ses

Motosikleti
Motoru satıldı...
Neyse konu çok dağıldı. Bugün biraz daha gözlemledim. Hararet yükselmiyor, yağ ışığı yanmıyor, çekiş kaybı yok gazı açınca gidiyor. Sadece biraz sele altında fazla titreme hissediyorum. Ses hala kalın gibi alt devirlerde üst devirlerde sesle alakalı sorun yok. Rölantide sabit. Kuruntu mu yapıyorum?
Subap olabilir subap ayarı yaptırdınız mı hiç ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eğer istanbuldaysanız Kadıköy'deki Ersoy Motor Yamaha yetkili servisini tavsiye ederim. Ama randevusuz gitmeyin yoğun oluyorlar.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Evet o ince sesi diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuya katkın olcaksa yaz lütfen. Sırf yargılamak için yazıyorsun. Herhangi bir faydası yok.
Aynı sorun benim bajajda var şuan, bildiğim kadarıyla performansa bir etkisi olmuyor ama adamın kafasına çok pis takılıyor

Motosikleti
cbf 150
Merhaba. Geçenlerde ışıklarda kalkışta ayağımın boşta kalması sonucu vitesi yükseltemedim motor 2 3 saniye redline da kaldı. Daha sonra motorun sesinin daha kalın çıktığını fark ettim. Sürerken de daha çok ısınıyor ve titriyor gibi geldi. Herhangi bir arıza lambası yanmıyor ve sürerken de hararet 3 dişi geçmiyor. Size danışmak isterim bu ses kalınlaşması normal midir?
Kulaklık tak duymazsın, o motor redline için yaratılmış bizzat kullandım. 10 binli kmlerde motor açılması istemez eğer o 10 bin km düzgün kullanıldıysa ki sende 3 saniye redlinea gelmişsin belliki düzgün sürüyorsun. motoru yıka temizleme sağını solunu sık binmeye devam et.

Motosikleti
Yok
Kulaklık tak duymazsın, o motor redline için yaratılmış bizzat kullandım. 10 binli kmlerde motor açılması istemez eğer o 10 bin km düzgün kullanıldıysa ki sende 3 saniye redlinea gelmişsin belliki düzgün sürüyorsun. motoru yıka temizleme sağını solunu sık binmeye devam et.
Şu anlık normal takılıyorum gelecek maaşta bir subap ayarı kontrol ettircem. Biraz kontrol ediyorum sağını solunu. Benzin çok gidiyor mu vs . O pürüzsüz ses gelmiyor ve sanki bir şeyler sürtünüyormuş gibi hissediyorum. Ama dediğim gibi fazla dikkat ediyor kuruntu yapıyor da olabilirim. Bir de 2. El aldığım için 2 bin kmdir kullanıyorum. Daha önce nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ille yetkili servis olsun demiyorsanız Maslak sanayide İşleyen Motor var o da iyidir.
Teşekkürler üstadım bakacağım

Motosikleti
cbf 150
2000km dir kullandıysan ve birşey olmadıysa kullanmaya devam et. Valve ayarını yaptırmaya kalkarsan tüm motoru sökecekler ve toplayamazlar haberin olsun oynatma daha erken abi sözü dinle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar