- Konu Yazar
Arkadaşlar sorunu ilk baştan başlangıcından itibaren anlatmak istiyorum : Her şey r25'in radyatör hortumu için yamaha'nın motosikletleri geri çağırmasıyla başladı. Servise gittiğimde ellerinde çok motosiklet olduğunu 2 gün sonra gelip motosikleti almamı söylediler bende kabul ettim. Ondan sonra dönüşte yaz aylarında harareti 5'e çıkmayan motosiklet trafikte 5'leri görmeye başladı. Ben bu olaydan sonra servisi değiştirdim başka bir servise gittim onlar havası alınmamış diyerek havasını aldılar ama sorun yine çok değişmedi. Uzun yolda hararet 4'ü buluyor hemen fan açıp düşüyor ama trafikte 5'e çıktığı oluyor. Ben antalya'da yaşadığım için (trafik özellikle yaz aylarında çok sıkıntı oluyor) bu aylarda bu kadar ısınan motordan korkuyorum. Önceden temmuz aylarında 4'ü zor gören hararet antalya için serin sayılan mayıs ayında bu kadar yüksek harareti görmesi sizce normal mi ? Acaba değişilen hortumda mı sorun vardı keşke hiç değiştirmeseydim çok pişman oldum, düzgün çalışan motosikleti bu hale getirdiler ? Antalya da doğru düzgün gösterecek bir ustada bulamadım, motosikleti kullanmaya korkuyorum. Yorum yapasanız çok sevinirim sorun nerede olabilir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Ekleme : Motosiklet fan açıyor ama sıcaklık çok yüksek olduğu için düşürmekte zorlanıyor, çok ısındığı bacaklarımın yanmasından hissedebiliyorum radyatör hortumu değişmeden önce bacaklarım yanacak kadar motosiklet ısınmıyordu. Radyatör hortumuna dokunamıyorum, aşırı sıcak oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Ekleme : Motosiklet fan açıyor ama sıcaklık çok yüksek olduğu için düşürmekte zorlanıyor, çok ısındığı bacaklarımın yanmasından hissedebiliyorum radyatör hortumu değişmeden önce bacaklarım yanacak kadar motosiklet ısınmıyordu. Radyatör hortumuna dokunamıyorum, aşırı sıcak oluyor.