R25 aranıyor!!!

arkadaşlar herkese merhaba,
çok sevdiğim beraber çalıştığım bir arkadaşım için r25 bakıyoruz, görev bize düştü. malum siteden kafamıza yatan bir kaç ilan sahibi ile irtibat kurduk sonuç alamadık.
2015 model, ilk tercih olarak race blue renginde, ciddi bir kazası olmayan ve mümkünse 13.500 TL yi aşmayan, antalya ve yakın illerden (sağ omzumda ki rahatsızlıktan dolayı uzaktan getirmek sıkıntılı) satmak isteyenler irtibat kurarsa çok sevinirim.
herkese hayırlı cumalar...

Bence motorun 2. Eline hiç bulaşmayın çünkü 600 lük yada 1000lik almaya paraları yetmeyen ve büyük motor performansı isteyenler alıyor sonra motorun anasını ağlatıyolrlar bence az daha koyun ybr alın falan :queen: şaka yaptım ... 13 800 geçmesin demişsinizde zaten 950 tl daha eklerseniz alabiliyorsunuz sıfïrın ama sigortaydı falanıydı filanıydı derken alıp başını gidebilir

Bence motorun 2. Eline hiç bulaşmayın çünkü 600 lük yada 1000lik almaya paraları yetmeyen ve büyük motor performansı isteyenler alıyor sonra motorun anasını ağlatıyolrlar bence az daha koyun ybr alın falan :queen: şaka yaptım ... 13 800 geçmesin demişsinizde zaten 950 tl daha eklerseniz alabiliyorsunuz sıfïrın ama sigortaydı falanıydı filanıydı derken alıp başını gidebilir

haklılık payınız var, ama herkes için bunu söyleyemeyiz, misal alacağım arkadaşım, istese 600 lükte alabilir, ve ya bende. ama yaşımız ve çoluk çocuk olaylarından dolayı artık ss tipi motorlarda 250 cc yi geçmemek istiyoruz.
şimdi sıfırı total maliyeti 16.250 yi buluyor, 2. eli bize 13.650 gibi bir rakama gelir, aradaki rakamı daha iyi bir ekipmana harcayabiliriz.
çok ciddi bir sıkıntısı olmadıktan sonra, hani 8-10.000 km lik bir ikinci el bu farka değer bence, amam dediğim gibi ''sıkıntısız'' onun için bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz.
selamlar...

13.500'e sıkıntılı motorları satıyorlar anca biraz daha bütçeyi yükseltmeniz gerek bence.

Cebinize parayı koyup araştırın illaki bulursunuz.
16bindeki motorumu 13500e sattım.
Çizik kaza bela vs yok.
Gerçekten satmaya niyetli kişiler o fiyata bırakır..

Sıfır plaka ruhsat net bana 15950 liye geldi 3 gun önce aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar