geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin,burada değerli forum üyelerine tavsiyelerde bulunmak istiyorum,geçen hafta motosikletimle biraz dolaşmak istedim,çalıştırmadan önce yağını kontrol ettim yağı tamamdı,marşa bastım bi süre motorun ısıttıktan sonra garajdan çıkarıp gezintiye başladım,yaklaşık 30 kilometre kullanımın ardından bir battı çıktıdan geçerken motorumda anormallik hissettim motosiklet sabit gazda hafif yığıldı derhal gözümü göstergeye diktim veeee o büyük an ben göstergeye bakmaya başladıktan 2 saniye sonra yağ lambası yandı,derhal debriyaja asılıp switchten elektriği kestim,bunlar toplamda 5 saniye sürdü sürmedi ancak motorum stop ettikten sonra elim debriyajda frenleyerek yaklaşık 50 metrede motoru en sol şeridin solunda durdurabildim,sonra motosikletten inip öncelikle vitesleri yokladım ve boşa aldım,yaklaşık 200 metre ilerideki benzin istasyonuna motosikletimi elimle götürüp motosiklet tamircisi bi arkadaşımı aradım,arkadaşım geldiğinde marş bastık motor çalışıyor ancak yağ lambası sönmüyordu derhal stop edip ne olabilir diye düşündük ve yeni bir motosiklet olduğu için servisine götürmeye karar verdik Kütahyadan İzmire kadar motosikletimi kendi kamyonetimle taşıyıp servise götürdüm,sonuç yağ pompası dişlisinin oturduğu mil somunla sıkılma noktasından kırılmış,dişli yerde yatıyor,kısaca fark etmeyip motosikleti yağ lambası yanmış olmasına rağmen kullanmaya devam etseydim ya yatak saracak,ya da kol çıkaracaktı motorum,şu anda garanti olduğu için sadece kamyonetime aldığım mazot parası ile yırttık,tavsiyem markası modeli ne olursa olsun belli aralıklarla motosikletinizin göstergesini kontrol edin özellikle yüksek devir çeviren motosikletlerde bu tip sorunlar olabiliyor,motosiklette yağlama kesildiğ an muhakkak yağ müşürü düşük basınç ölçüp ecu dan yağ lambasını yakar,yağ lambası yanan motosikleti bir an evvel debriyaja asılarak stop edin,