R1 Paket oldu inanamıyorum!!!! :((

:queen::queen:

alet kimin sölemicem :p
ama hepimiz tanıyoruz:p ip ucu Nihat :mrgreen::mrgreen:

Capeoira1383.jpg

olim sen varya :mrgreen:

Makına sıfır olim paketnde :p

abi bende paket oldu diyince kaza felan var sandım yaaa hay allah canını almaya :mrgreen: komedisin ya zaten awatarınada hasta oldum haha

Moderatör
Streçlemekteki amaç ne? tozdan kirden korumak mı yoksa farklı bir nedeni mi vardı? Çok meraklıyım ben bu gece, hemen cevap istiyorum :)

Yaş pastacı sahibi ondan :p hijyenik olsun diye :p videolarını izlediğin makina bu :p

Moderatör
Yaş pastacı sahibi ondan :p hijyenik olsun diye :p videolarını izlediğin makina bu :p

Demekki yaş pastacılara streç beleş geliyor.. Öğrenmiş olduk, ayrıca videoları izleyemedik, kendimi 1998'de 1 saatte Mp3 indirdiğim yıllardaki gibi hissedip, nostalji yaşamak istemediğimden kapadım videoları.

Demekki yaş pastacılara streç beleş geliyor.. Öğrenmiş olduk, ayrıca videoları izleyemedik, kendimi 1998'de 1 saatte Mp3 indirdiğim yıllardaki gibi hissedip, nostalji yaşamak istemediğimden kapadım videoları.

Şuan rahat açılıyo sanırım videolar

streç beleş gelmiyo valla :p ama uzun bi süre binmemeye karar verdim ve kısa sürede toz oluyor makına bu şekilde her yeri kapalı bişi olmuyor.bineceğim zaman tekrar temizlemekdense ki ozaman harcayacağım su streç den daha pahalıya maal olur inan çok pahalı biş değil zaten :)

Pastacı kavalasın seni yafyum :p:p

Moruk karar verdim senide temizlicem :mrgreen:

Son düzenleme:
VaScO1925 lem ERHAN işin yokmu senin haaaa:pr:

yoldan geldim yorgun argın bi bakem deidim ne var ne yok diye
başlığı görünce
-AHA Bİ ARKADAŞ KAZA YAPTI HERHAL dedim yaw:cyclopsan

topağı açınca noluyo burda yaw moduna geçtim :queen:

mert paketi ben askerden gelince açacakmış, bi rivayete göre bana süpriz yapacakmış "iyiki doooğduuuun eeeeemiiiiin" diye :mrgreen:

rafyası nerede bu paketin :cherry:

ya erhan niye adamın paketi reklam ediyosun :p

mert paketi ben askerden gelince açacakmış, bi rivayete göre bana süpriz yapacakmış "iyiki doooğduuuun eeeeemiiiiin" diye :mrgreen:

Son zamanlar askere gidecem pisikolojisiyle fazla rüyalar görmeye başlaın sanırım canımmmm :p:p:p:cherry:
rafyası nerede bu paketin :cherry:

ya erhan niye adamın paketi reklam ediyosun :p

Sözlerinde bi fesatlıkmı seziyorum banamı öle geldi abi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar