cok fark yoktur heralde ama rosso lar yolu iyi kavriyor . birde bir arkadasim soyledi pilot street biraz daha gec isiniyormus ne kadar dogru bilmiyorum
Ben R25imde rosso II kullanıyorum. Çok memnunum. Michelin kullanan arkadaşımda var oda çok memnun. Bir arkadaşın motorunda michelin pilot street deneme şansım oldu, güzel lastik gerçekten.
Aralarında atla deve kadar bir fark yok. Benim fikrim 4 mevsim kullanılacaksa michelin tercih olabilir. Çünkü daha fazla su tahliye kanalı var. Fakat yine de kışın ne rossodan nede pilot streetden yüksek performans beklememek lazım, kış için özel üretim dişli kış lastikleri daha mantıklı tercih olacaktır.
Ancak benim gibi 3 mevsim (ilkbahar+yaz+sonbahar.) ve sadece asfalt kullanımı yapacaksan rosso II ler şahanedir. Tavsiye ederim.
Aşırı yumuşak hamurlu bir lastik. Viraj performansı inanılmaz derecede iyi. Yere sakız gibi yapışıyor.
İki lastikde pişman etmez, hangisini alırsan gözün arkada kalmaz. Sadece alacağın lastiği üretim tarihinin eski olmamasına dikkat et.
Birde orijinal ebatlardan şaşmamanı tavsiye ederim.
Hocam aslında pilot street normal mesafede ısınıyor sadece rossolar aşırı çabuk çabuk ısındığı için pilot street geç ısınıyor denebilir. yoksa pilot streetin ısınma süresi de iyi yani, yanlış anlaşılma olmasın![]()