R 1200 GS ile 180 gün, 18 ülke!

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
Hornet
Süpermiş vallahi..
Ah o maddi durumlar,Geride kalanlar ve hergün çalışmak zorunda olmadığımız bi dünya olcakta yapçaz bunları..
Ama bende ekledim..Ölmeden önce yapılıcaklar arasına..Herşeyden umudumu kestiğim anda bende masaj yaptırmaya gidicem o ülkeye :p:mrgreen:

Harika bir paylaşımdı gerçekten insan ölmeden hayatında bir kere böyle bir gezi yapmalı:p

Adamın gezmediği coğrafya kalmamış.
18 farklı, birbirinden aşırı uçlarda ülke dünyayı "özet" olarak gezmek olmuş :)

İstedikten sonra ölmeden öncesi şart değil,öldükten sonrada bu gezi yapıla bilir.

Gerekli olan sağlam bir ''amel''

müthiş bişeymiş yaa. :cat:

buarada ilk 3 sırandaki, diğer ikisi ne sino merak ettim :cherry:

Motosikleti
750x
müthiş bişeymiş yaa. :cat:

buarada ilk 3 sırandaki, diğer ikisi ne sino merak ettim :cherry:

1-) Evlilik ( yakın zamanda )
2-) Avrupa turu ( 30-40 yaş arası )
3-) Goldwing ( 40-50 yaş arası ) :bounce:

Bunlar sadece benim düsüncem. O zaman eşim ve çocuklarim ne dicek bu duruma pek bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Bunlar sadece benim düsüncem. O zaman eşim ve çocuklarim ne dicek bu duruma pek bilmiyorum :)

Allah gönlüne göre versin soydaş cok uzak imkansız şeyler degil evlilikten sonra yenge ile gidersiniz bir avrupa turuna yakışır valla hatta anladım ben yenge seni gezdirir :cat:

SinanAksu , Allah kalbine göre versin inşallah, sağlık sıhhat olduktan sonra yaparsın hepsini sırayla

Avrupa yakasındaki "şerefsiz bağlamacı " gibi bu adamı da bir şerefsiz kameraman takip ediyor sanıyorum. Bmw nin sponsorluğunda çekimler ve montaj profesyonel. Tek başına gezmemiş yani. Ayrıca yolculuğun çoğu da feribotta veya gemide geçmiş olacak ki izlanda ile falkland adalarının arası denizden yaklaşık 18000 ( onsekizbin) km. Oradan da pasifik'i geçmiş o da yaklaşık bir o kadar var. Benimkisi de uzanılmayan ciğere munder deme olayı.

Sinan Aksu kardeşim, bu işi evlenmeden yapman lazım, evlenince değil. Bırak avrupa turu dünya turu yapmayı, arkadaşlarına 3 saat geçirmek bile büyük problem olacak. Sıralamayı değiştir.

Motosikleti
750x
Avrupa yakasındaki "şerefsiz bağlamacı " gibi bu adamı da bir şerefsiz kameraman takip ediyor sanıyorum. Bmw nin sponsorluğunda çekimler ve montaj profesyonel. Tek başına gezmemiş yani. Ayrıca yolculuğun çoğu da feribotta veya gemide geçmiş olacak ki izlanda ile falkland adalarının arası denizden yaklaşık 18000 ( onsekizbin) km. Oradan da pasifik'i geçmiş o da yaklaşık bir o kadar var. Benimkisi de uzanılmayan ciğere munder deme olayı.

Sinan Aksu kardeşim, bu işi evlenmeden yapman lazım, evlenince değil. Bırak avrupa turu dünya turu yapmayı, arkadaşlarına 3 saat geçirmek bile büyük problem olacak. Sıralamayı değiştir.

Pardon anlamadim.
Geçirmek derken hocam?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pardon anlamadim.
Geçirmek derken hocam?

l harfi eksik kalmış,
diğer türlüsü bize uymaz:)

bence de kurubuz haklı,
yeni evliyken 5 dakikanın hesabı sorulur
5 yıllık filanken 1 saatin
10 yıllık olunca iznin en çok yarım gün
20 civarında bir gün(yatılı izin yok!)
25 de torunlar filan geldiği için yine başa döner bu devri daim.

sıralamadaki en büyük macera 1 numaralı seçenek. gazan mübarek olsun.

diğerleri onun yanında teferruat ...

İki kişi atmışlar dünya turunu anlaşılan biri de sürekli çekim yapmış. :)

Ayrıca bu kadar gazlayarak dünya turu atsın gelsin bir de benim motorla atsın, bedaa veririm. :) Öyle çekimler yapmışlar ki adam sanki gaz kolunu hiç gevşetmemiş. :)

İlginç olan başka bir şey de adam dünya turu atarken yağı değitiriyor ama nasıl oluyorsa pırıl pırıl çıkıyor yağ. Biraz kullanıp değiştirselermiş bari, gram renk değişimi yok yağda. bizim yağlarda ya da makinalarda mı sorun var acaba? :)

Hangi akıllı açık çene kaskla dünya turu atmayı düşünür? 180 günün sonunda surat kalmaz insanda :)

Bu daha çok 18 ülkede motor sürüşleri gibi bir konsept olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar