R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
iyi guzel diyosun da, 21 yıllık motora 500.000 TL nedir yaaaaaaa.Tamam temiz, tamam 3 lu canta, tamam abs değişmiş. Ama 21 yıl
21 yıl
21 yılllll

bu motor alip sonsuza kadar motor defterİ KAPATILIR. ADV olan bu, bir kere denesen kafayı tırlatırsın bu ne kadar rahat bişey diye.

Ah beee adv miz yok kii. Birinci el motorumu satıp kimin nasıl kullandığı belli olmayan boyle motorları almakta sacma geliyor.Yoksa üste vereceğim 100 - 150 bin beni zorlamaz biliyosun yani..
Kabul edelim. Japon motosikletleri güvenli olmasına karşın sonsuza kadar kullanmak için fazla sıkıcılar. Bmw bu konuda altın oran. Yeterince dayanıklı ve eğlenceli. Biraz fazla heyecan yaşamak için ulan şurada kaza bela yatsa parçası 6 ayda gelmez diyebileceğimiz markada olur. Ya da extreme heyecan için parçasının sadece sıfır motosiklet için üretildiği, sonra yedek parçasını kimsenin görmediği çinli.

Motosikleti
K 1600 GTL
iyi guzel diyosun da, 21 yıllık motora 500.000 TL nedir yaaaaaaa.Tamam temiz, tamam 3 lu canta, tamam abs değişmiş. Ama 21 yıl
21 yıl
21 yılllll

bu motor alip sonsuza kadar motor defterİ KAPATILIR. ADV olan bu, bir kere denesen kafayı tırlatırsın bu ne kadar rahat bişey diye.

Ah beee adv miz yok kii. Birinci el motorumu satıp kimin nasıl kullandığı belli olmayan boyle motorları almakta sacma geliyor.Yoksa üste vereceğim 100 - 150 bin beni zorlamaz biliyosun yani..
Senin gibi profesyonel bir motosiklet sürücüsü ve finansal okur yazarlığı olan profesyonel bir yatırımcı hala 2018 africa diyor aklım almıyor... Senin motorun 1250 GS alacaksın lafı sözü bitireceksin bana da dua edeceksin kardeşim...😌

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
21 yıl
21 yılllll

Bu motosiklet üzerinden genelleme yapmak doğru olmaz. Muadilleri 360.000TL civarlarında. Mekanik olarak motosiklet Borusan ve Touratech tarafından neredeyse fabrikadan çıkmış hale getirildiği için fiyat farkı var. Sadece ABS modülü yanılmıyorsam 100 bin TL civarındaydı zaten.
En kısa gittiği rota İstanbul-Fethiye, KM'yi neredeyse tamamen Avrupa yollarında yaptı. Yoksa bu kadar masraf yapmak yerine al sat yaparak yeni kasaya zaten geçebilirdi. Satmak gibi bir önceliği yok zaten motosiklet ilanda değil. Alacak olan muhtemelen yine böyle bir GS sevdalısı olacaktır.

Dipnot: ADV sevdalısı değilim, hele ki GS sevdalısı hiç değilim. Ancak GS'i veya başka bir ADV motosikleti bu şekilde kullanan insanlara saygım sonsuz.

Motosikleti
Ns200 15"
650 lik TR şartları için gayet yeterli olsada belli bir zaman sonra adrenalin arayan yada iki kişi ful çantalı , eşyalı yol yapana yetmiyor , birde neredeyse bütün 650 lik motorların 1000 liğide var , ister istemez akıl onlarda kalıyor 😬
Abi boşuna dememişler, baldız baldan tatlıdır diye. 😁

Bu motosiklet üzerinden genelleme yapmak doğru olmaz. Muadilleri 360.000TL civarlarında. Mekanik olarak motosiklet Borusan ve Touratech tarafından neredeyse fabrikadan çıkmış hale getirildiği için fiyat farkı var. Sadece ABS modülü yanılmıyorsam 100 bin TL civarındaydı zaten.
En kısa gittiği rota İstanbul-Fethiye, KM'yi neredeyse tamamen Avrupa yollarında yaptı. Yoksa bu kadar masraf yapmak yerine al sat yaparak yeni kasaya zaten geçebilirdi. Satmak gibi bir önceliği yok zaten motosiklet ilanda değil. Alacak olan muhtemelen yine böyle bir GS sevdalısı olacaktır.

Dipnot: ADV sevdalısı değilim, hele ki GS sevdalısı hiç değilim. Ancak GS'i veya başka bir ADV motosikleti bu şekilde kullanan insanlara saygım sonsuz.

dediğiniz gibiyse babanızın bu motoru satması çok zor.

2014 model sulu kazasız gsler 650 iken bj motora kimse 500 vermeyecektir.

babanızda, 8 el değiştirmiş, kazalı, değişenli, ama biraz daha yeni veya daha az kmli gs lerin rekabetci fiyatlarına inmek istemeyecektir tahminimce.

işte literaturde buna limon problemi deniyor :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
dediğiniz gibiyse babanızın bu motoru satması çok zor.

2014 model sulu kazasız gsler 650 iken bj motora kimse 500 vermeyecektir.

babanızda, 8 el değiştirmiş, kazalı, değişenli, ama biraz daha yeni veya daha az kmli gs lerin rekabetci fiyatlarına inmek istemeyecektir tahminimce.

işte literaturde buna limon problemi deniyor :)
O yüzden diyorum ya satmak gibi bi önceliği yok diye. 😊 "Zaten sıfırladım kafam rahat binerim, kaç sene daha sürebileceğim?" mentalitesinde olduğundan keyfini çıkaracak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
1100SE tamam sıralı dört silindirin tadı başkadır ama 270 kg nedir yav burda bahsedilen 15 yaşında GS ler bile 240 kg..

650 lik TR şartları için gayet yeterli olsada belli bir zaman sonra adrenalin arayan yada iki kişi ful çantalı , eşyalı yol yapana yetmiyor , birde neredeyse bütün 650 lik motorların 1000 liğide var , ister istemez akıl onlarda kalıyor 😬

650'Lik oldukça yeterli, hatta bana fazla bile gücü, ama işte kaşınıyor insan. Ama şimdiki motorum konforu ile efsane bir motor olduğu için bundan daha konforlu olacak olmuşken de gücü iki kat olsun deyince GS dışında alternatif kalmıyor. Tanıdığım bütün GS sürücüleri vstrom kullanıp da sonradan GS'e geçenler, demek bu motordan sonraki adım GS diye girdi aklıma. Ama en az 3-4 yıl yeni motor bana gereksiz, para yok zaten ama olsa da bu motorun hakkını vermeden geçmem anlamsız olur. bu motorla da xmax ile yapabildiğim gibi virajları dönebileyim o zaman bakarım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
650'Lik oldukça yeterli, hatta bana fazla bile gücü, ama işte kaşınıyor insan. Ama şimdiki motorum konforu ile efsane bir motor olduğu için bundan daha konforlu olacak olmuşken de gücü iki kat olsun deyince GS dışında alternatif kalmıyor. Tanıdığım bütün GS sürücüleri vstrom kullanıp da sonradan GS'e geçenler, demek bu motordan sonraki adım GS diye girdi aklıma. Ama en az 3-4 yıl yeni motor bana gereksiz, para yok zaten ama olsa da bu motorun hakkını vermeden geçmem anlamsız olur. bu motorla da xmax ile yapabildiğim gibi virajları dönebileyim o zaman bakarım.
1050'nin DE'sini değil de düzünü getirseler ben direkt ona geçerim, form faktörüne çok alıştığım bir model. Yalnız piyasada "göreceli olarak" çok iyi fiyatlara Stelvio'lar var, bir kaşıntı tutuyor sürekli. Kendimi frenlemem lazım :D

Motosikleti
1050'nin DE'sini değil de düzünü getirseler ben direkt ona geçerim, form faktörüne çok alıştığım bir model. Yalnız piyasada "göreceli olarak" çok iyi fiyatlara Stelvio'lar var, bir kaşıntı tutuyor sürekli. Kendimi frenlemem lazım :D
işte ben o açıdan şanslıyım, daha vstrom'un hakkını veremiyorken kaşınmama gerek yok, zaten para da yok, arabayı yenileyince bütün birikmiş para gitti, en az 2 sene kaşınsam da alamam ama araba aradan çıkmışoldu, bu iki yıl içinde artçımı çok gezdirirsem sonrasında daha iyi bir şey almaya daha çok izin çıkar, bak köşeli çantalar olsaydı daha çok eşya taşıyabilirdik diye sallama imkanım olurdu mesela. :)

Ah o kaşıntı 😁
iki tane Vstrom la geçen iki teker hayatımın en az beş senesi kaşıntıyla geçti hatta uyuz oldum desem yeridir 😅

2010 larda Vstrom'cular Super Tenere ve Crosstourer da aldı baya ama baktılar ikiside GS gibi hafif , kıvrak , az tüketen , havalı makinalar değil birçoğu pişman oldu , sorunsuzdular ama özelikle ağırlıktan kaybettiler 😬
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

21 yıl
21 yılllll

Bunları yazarken Muzocuğumun ağzından çıkanları duyar gibiyim 😅

mına .oduğumun Africa sı 6 yaşında 140.000 de kazasız çiçek gibi 350 ye bile satamıyorum 21 yaşında 140.000 de aynı temizlikte GS e 500.000 veriyorlar , isyaaaaan 🤣

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Koşuyolunda var bi iki tane, dusuk km ve iyi fiyata😈

Motosikleti
Baktım bunlardakiler hep 1050 DE. İşim olmaz. :(
Koşuyolunda suzuki showroomda Gökhan'ın 1050DE'sinin yanında Stelvio da var, aynı fiyatlara hem de. Gittiğimde bakmıştım, hatta ben motorlara bakarken bir görevli koştu geldi 1050'yi şöyle güzel böyle güzel anlatıyor, bu motoru biliyorum arkadaşımındı, size takasa verdi plakasından olmasa bile çantalarından falan tanırdım zaten beraber çok köfte turları yaptık demiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her şey mümkün, test etmem lazım; şehir içi DL650 rahatlığında olmaz muhtemelen.
sana şehir içine honda cb500x, şehir dışına da stelvio lazım, keşke garajın olsaydı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar