R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Çok yorucu bir aktivite yav bunları bazen burdaki tek market A101 in önünde görüyorum pert olmuşlardı , öyle uzun yolda bizimki gibi saatler süren sürüşde yapmıyorlar hepi topu bir saatte canları çıkıyor markette su , cola , ton balığına saldırıyorlar 😅
Sekerli mekerli seylere, keklere cukulatalara saldirmiyorlarsa iyi, offroad ayagina dumanlaniyirlar derdim yoksa😂

ya act yılların yarışcısı adamsın ama analizlerin biraz zayıf.

Nikki 1.95 boyunda, kilosu 110 vardır + 300 kg da gs etti mi sana 410 kg kütle.
Zontes 350 ise 190 kg + Erdost u da 70 kg desek 260 kg.

Zontes 350 enduro tipli naked gibi model, suspansiyon a bir bak istersen. Diğer tarafta yarım metre çalışma aralığı olan gs.

Bana inanmıyorsan yapay zekaya sor. Zontes ezer geçer dedi.
GS i ezer geçerse Africa ya ne yapar 🤣
İkiye böler Amerika gibi Kuzey Africa Güney Africa olur 🤣🤣

1.90 ım ben 5 cm ekleyip deveye çevirme bizi , ayrıca 15 kg verdim 95 im manken gibiyim olm 😎

Zorla bana Gs aldıracaksınız. Bu arada düşünüyorum da maden kuru Gs bu kadar avantajlı idi neden sulu sisteme geçtiler.
Su pompası yok, soĞutma sıvısı yok, radyatör yok, vs....

insallah nc yi satıp 2006-2008 model falan gs alırsın, insallahhh.

Evden sanayiye, sanayinden eve...mis gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GS i ezer geçerse Africa ya ne yapar 🤣
İkiye böler Amerika gibi Kuzey Africa Güney Africa olur 🤣🤣

1.90 ım ben 5 cm ekleyip deveye çevirme bizi , ayrıca 15 kg verdim 95 im manken gibiyim olm 😎
ya kardesim biz en azından frenimiz oyle boyle değil diye dolaşmıyoruz ortada adfdfadf

Africa, dağ motoru..3 metrelik duvara bile tırmanabilir usta ellerde. Çölleri geçmek için tasarlanmış.Fren çok iddalı olduğumuz bir konu zaten değil.

Africa, dağ motoru..3 metrelik duvara bile tırmanabilir usta ellerde. Çölleri geçmek için tasarlanmış.Fren çok iddalı olduğumuz bir konu zaten değil.
O usta ellerin Africa ya mı ihtiyacı var o adamlara motor fark etmez..

Üretilen her 10.000 Africa'dan bir tanesi çöle girmiştir belki , %100 bu iş için üretilmiş motorlar var ve o adamlar o motorlara bile çeşitli modifikasyonlar yapıyorlar coğrafyaya göre..

Yani Africa ile senin çöl geçme hayalin imkansız , haha bide 3 mt duvar yazmış olm bari 25-30 cm yazaydın şimdi klasik Ziyaaaa yı haketmedin mi sen 😅

Konuyu yine GS mi Africa mı uzağa işere çevirdin ben daha yazmayacam , Nuri ne diyor bak 80 , 140 , 200 bin fark etmez diyor , anlayan anladı son göndermem sana 🤣

Son düzenleme:
Konuyu yine GS mi Africa mı uzağa işere çevirdin ben daha yazmayacam , Nuri ne diyor bak 80 , 140 , 200 bin fark etmez diyor , anlayan anladı son göndermem sana 🤣

Nuri kim yaaaaa :d amator bir adam ciddiye almıyorum.

ulen işin içine sen kattın africayı ne guzel zontes mi gs mi frende daha iyi tartışıyoduk :)

3 metre duvara tırmanan bir video vardı ama şu an bulamadım.

Nuri'yi de çaktı iyimi 😅
Adam aynı motoru 20.000 km kullanmış , eski kasasını yeni kasasını , en yeni 1300 ünü Adv sini test etmiş , artısını eksisini söylemiş , bu video bazında güzel iş çıkarmış bence , adamın eğitmen sertifikası varmış haha amatör değil yani 😅
Kim dağıtıyor bu sertifikaları yav bizde alalım 🤪

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
“Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz” başlığında yazmıştım, 2013'ten beri ilk ve tek motosikletimi kullanıyorum; 2006 model BMW F650. Artık eski motorlar konusunda detaylı işçilik yapan usta bulmakta zorlanıyorum; ustalar kendilerince haklı, eski motorların bir yerini düzeltsek diğer yeri elimizde kalabiliyor, riske girmek istemiyoruz diyorlar. Diğer yandan yaş geldi geçiyor, hayalimdeki motora binmek istiyorum, satın alamasam bile en azından bu uğurda uğraşmak istiyorum. Bahara kadar, elimdeki motoru satıp R 1200 GS alma niyetim var.

Borusan’ın websitesine göre 2025 modeli yaklaşık 1.800.000 TL (yazıyla bir milyon sekiz yüz bin TL). Bu parayı verene lafım yok ama birincisi; bu kadar param yok. İkincisi; param bol olsa bile, kullanım alanı ve süresi, bagajı, yolcu sayısı vs. kısıtlı olan ve ismi de motosiklet olan bir araca bu kadar para vermem. (Bu paranın çoğu da vergi ama orası ayrı bir konu.) 365 günün, toplasan 40-50 gününde motora biniyorum zaten. Dolayısıyla mecburen eski modellere yönelmek zorundayım. 2006-2008 arası GS’ler gözüme daha hoş geliyor. 2008 sonrası da fena değil. Ama son modelleri beni pek sarmadı. Elektroniği, tasarımı vs. pek hoşuma gitmiyor.

Aramızda R 1200 GS sahibi olup da satmak isteyen var mıdır?

Alırken şurasına dikkat et, şurası düzgünse gözünü kapat al, şu yıldaki modellerine bulaşma gibi tavsiye verecek olan varsa seve seve dinlerim.
Kayınpederimin evladı gibi baktığı 1200'ü var. Bi ara satmayı düşünüyordu. İlgilenirsen sorabilirim.

Motosikleti
Sen bi sor. İlgilenen çok olur.
O bayağı bebek gibi bakıyor, jantına kadar diş fırçasıyla vs temizliyor. 😁 Geçen disklere kadar değiştirmiş. Orijinal BMW 3'lü çanta. 1 adet Touratech depo üstü çantası var. Tüm bakımları Touratech'te yapıldı, geçmişi oradan sorgulanabilir. Ağır bakımları vs hepsi tam. Sadece lastik yenilemek gerekli. Two Brothers egzoz sistemi var üzerinde. Ön farı led olarak değiştirdik. Orijinali duruyor onu da verecek yanında. ABS modülü olayına gelecek olursak, sıfır yeni modül taktırdı Borusan'dan. 4 adet sis farı var üzerinde. Motosikletin ilk sahibi. 145 bin km'de. 2005 model. Daha belki de benim unuttuğum ekstrası vardır. Yan yatma dahil hiç kazası yok. Bu 3 ya da 4. GS'. Satmayı düşünebilirmiş.

Son düzenleme:
O bayağı bebek gibi bakıyor, jantına kadar diş fırçasıyla vs temizliyor. 😁 Geçen disklere kadar değiştirmiş. Orijinal BMW 3'lü çanta. 1 adet Touratech depo üstü çantası var. Tüm bakımları Touratech'te yapıldı, geçmişi oradan sorgulanabilir. Ağır bakımları vs hepsi tam. Sadece lastik yenilemek gerekli. Two Brothers egzoz sistemi var üzerinde. Ön farı led olarak değiştirdik. Orijinali duruyor onu da verecek yanında. ABS modülü olayına gelecek olursak, sıfır yeni modül taktırdı Borusan'dan. 4 adet sis farı var üzerinde. Motosikletin ilk sahibi. 145 bin km'de. 2005 model. Daha belki de benim unuttuğum ekstrası vardır. Yan yatma dahil hiç kazası yok. Bu 3 ya da 4. GS'. Satmayı düşünebilirmiş.

Benim 2012 GS le takas eder mi üste para mara istemiyorum hatta bira ısmarlarım 🙂

Motosikleti
Benim 2012 GS le takas eder mi üste para mara istemiyorum hatta bira ısmarlarım 🙂
Ona göre motosikletin kirli hali bu. Gerçekten bebek gibi motosiklet. Elektroniğinden benzin pompasından, ateşleme bobinlerine kadar hepsi yeni ve orijinal BMW. Gönlü 1300GS'te olduğundan takas için bişey diyemiyorum. 😁

Ona göre motosikletin kirli hali bu. Gerçekten bebek gibi motosiklet. Elektroniğinden benzin pompasından, ateşleme bobinlerine kadar hepsi yeni ve orijinal BMW. Gönlü 1300GS'te olduğundan takas için bişey diyemiyorum. 😁
Benim motorlar hiç yıkanmadığı için diş fırçasıyla jant temizlik kısmına hayran oldum da teklif ettim ama dipdiri makina çizgilerinden belli oluyor 😊

O fardan bende sipariş verdim de bir iki yorumda su aldığını okudum iptal ettim , problem var mı sizde ? birde muayeneye girdimi o farla ?

noldu nikiiiii, soylemediğin bazı hususlar var sanırım :d

sorunlardan bıktın di mi ? al bi nt1100 bitsin bu çilen yaa
Evet bıktım ama sorun Africa sahipleri , yolda üzüyorum onları sonra ben üzülüyorum 🤪

Motosikleti
Benim motorlar hiç yıkanmadığı için diş fırçasıyla jant temizlik kısmına hayran oldum da teklif ettim ama dipdiri makina çizgilerinden belli oluyor 😊

O fardan bende sipariş verdim de bir iki yorumda su aldığını okudum iptal ettim , problem var mı sizde ? birde muayeneye girdimi o farla ?

Şöyle söyleyeyim 460KM'lik bir yolumuz vardı. Yarısından fazlasını otobanda sağanak altında gittik. Farda hiçbir problem yoktu. Muayeneden de geçti.

Bir arkadaşımla gecen gun onun üniversiteden arkadaşının yanına gittik onlarda kawasaki versys var kendine 1100se kardeşine ise versys 650 almış vallahi advanture tipine bakışım degisti bir bakın derim bütçe olarak daha ucuz galiba

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Harika duruyor maşallahı var makinanın😍 ne kadar istiyor peder bey?

...kendine 1100se kardeşine ise versys 650 almış vallahi advanture tipine bakışım degisti bir bakın derim bütçe olarak daha ucuz galiba
1100SE tamam sıralı dört silindirin tadı başkadır ama 270 kg nedir yav burda bahsedilen 15 yaşında GS ler bile 240 kg..

650 lik TR şartları için gayet yeterli olsada belli bir zaman sonra adrenalin arayan yada iki kişi ful çantalı , eşyalı yol yapana yetmiyor , birde neredeyse bütün 650 lik motorların 1000 liğide var , ister istemez akıl onlarda kalıyor 😬

Yalnız farkında mısın Muzaffer cim adamlar bir tasarım yapmış 20 yaşında olanı da güzel 2 yaşında olanı da. Bu gsler şarap gibi iyi bir kullanıcının elinde yıllandıkça lezzeti artıyor......

iyi guzel diyosun da, 21 yıllık motora 500.000 TL nedir yaaaaaaa.Tamam temiz, tamam 3 lu canta, tamam abs değişmiş. Ama 21 yıl
21 yıl
21 yılllll

bu motor alip sonsuza kadar motor defterİ KAPATILIR. ADV olan bu, bir kere denesen kafayı tırlatırsın bu ne kadar rahat bişey diye.

Ah beee adv miz yok kii. Birinci el motorumu satıp kimin nasıl kullandığı belli olmayan boyle motorları almakta sacma geliyor.Yoksa üste vereceğim 100 - 150 bin beni zorlamaz biliyosun yani..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar