QJ MOTOR Kafamda SRK250 soru işareti

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Garanti harici bıraktılar 😅
Yuh ya. Markanin kendisine ulasip cingar cikartin, 1000 km bile olmamis motorda boyle bir arizayi nasil garantiye sokmazsiniz diyin. Silayetvara da yazin. Sonra da tuketici hakem heyeti bakiyor sanirim, oraya sikayet edin ya da cimere yazin, onlar zaten neresi ilgiliyse yaziyorlar ama donusleri zaman aliyor

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Gaziantepdeki fabrikasini aradim servis kaydi oluşturmamışlar diyip oraya bırakın biz buradan kontrol saglaması yapacağız dediler.

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Son gelişmedir : Servis whatsappdan 1 gün sonra yazdı hortum fiyatı 1700TL( hortum tek motora takılmayacaktı anladığım kadarı ile 😅) Başka yetkisiz olan servise gittim videoyu gösterdim abi geldi bakti sagina soluna gitti anahtar aldi hidroligi sıkmamışlar dedi boru ile hidroligin yerinı sıktı borcum varmı naptım ki dedi teşekkür edip çıktım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Son gelişmedir : Servis whatsappdan 1 gün sonra yazdı hortum fiyatı 1700TL( hortum tek motora takılmayacaktı anladığım kadarı ile 😅) Başka yetkisiz olan servise gittim videoyu gösterdim abi geldi bakti sagina soluna gitti anahtar aldi hidroligi sıkmamışlar dedi boru ile hidroligin yerinı sıktı borcum varmı naptım ki dedi teşekkür edip çıktım.
100-200 ateşleseydin madem. Hayırlı olsun umarım sorun çözülmüştur

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
100-200 ateşleseydin madem. Hayırlı olsun umarım sorun çözülmüştur
Sorunum çözüldü akıtma yok 1 2 gün boyunca test edecegim yaparsa getir sorun yok demişti üstümde para yoktu kahve almıştım kendime çantamdan onu verdim bende istemedi bende zorla eline verdim malum benzinciler sisteme girmedigi için bahşiş istemesinden dolayı sigortadan dolayi param kalmadı çok teşekkür ederim herkese sayenizde bir şeyler ögrenmiş oldum yoksa beni kandirirlardı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ee bu saatten sonra bizlere yakışan 1700 TL ödeyip hortum almak ve o hortumu yetkili servisin mabadına iliştirmek. Bütçe varsa hortum içinden fren hidroliği pompalayabiliriz, bütçe darsa hidroliğe gerek yok hortum içinden hava bassak da kafi.

Motosikleti
Ns200 15"
Ee bu saatten sonra bizlere yakışan 1700 TL ödeyip hortum almak ve o hortumu yetkili servisin mabadına iliştirmek. Bütçe varsa hortum içinden fren hidroliği pompalayabiliriz, bütçe darsa hidroliğe gerek yok hortum içinden hava bassak da kafi.
Abi sizin iş yerindeki bahçivan duruyorsa (adamı dövüp kovmadıysanız :)) bu şerefli görevi ona bırakmalısınız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi sizin iş yerindeki bahçivan duruyorsa (adamı dövüp kovmadıysanız :)) bu şerefli görevi ona bırakmalısınız.
Yok, ben varken o kıl Tevfik bizim bahçe içine giremez. 1-2 ay önce sokakta gördüm de gıcıklığına bizim önümüzdeki kaldırımda çıkan otları yoldurdum.

Adam bizim kadrolu çalışanımız değil, 3rd party lavuk.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bence nalbirdan 100 liralik hortum alsak daha uyguna gelir. Daha saglam hortum olur hem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar