- Konu Yazar
Daha önce aldigim yer vardi oranin kendi servisi varmış oranın sahibi ile konuştum haber bekliyorum. Birde işten sürekli izin almak zorunda kaldığım için iş yeride problem yapmaya başladı.Başka servis yok mu etrafınızda?
Daha önce aldigim yer vardi oranin kendi servisi varmış oranın sahibi ile konuştum haber bekliyorum. Birde işten sürekli izin almak zorunda kaldığım için iş yeride problem yapmaya başladı.Başka servis yok mu etrafınızda?
Yuh ya. Markanin kendisine ulasip cingar cikartin, 1000 km bile olmamis motorda boyle bir arizayi nasil garantiye sokmazsiniz diyin. Silayetvara da yazin. Sonra da tuketici hakem heyeti bakiyor sanirim, oraya sikayet edin ya da cimere yazin, onlar zaten neresi ilgiliyse yaziyorlar ama donusleri zaman aliyorGaranti harici bıraktılar![]()
Servis hem parçadan, hem de işçilikten geçirmeye çalışmış. Bence başka servise bırakın.Gaziantepdeki fabrikasini aradim servis kaydi oluşturmamışlar diyip oraya bırakın biz buradan kontrol saglaması yapacağız dediler.
100-200 ateşleseydin madem. Hayırlı olsun umarım sorun çözülmüşturSon gelişmedir : Servis whatsappdan 1 gün sonra yazdı hortum fiyatı 1700TL( hortum tek motora takılmayacaktı anladığım kadarı ile) Başka yetkisiz olan servise gittim videoyu gösterdim abi geldi bakti sagina soluna gitti anahtar aldi hidroligi sıkmamışlar dedi boru ile hidroligin yerinı sıktı borcum varmı naptım ki dedi teşekkür edip çıktım.
Sorunum çözüldü akıtma yok 1 2 gün boyunca test edecegim yaparsa getir sorun yok demişti üstümde para yoktu kahve almıştım kendime çantamdan onu verdim bende istemedi bende zorla eline verdim malum benzinciler sisteme girmedigi için bahşiş istemesinden dolayı sigortadan dolayi param kalmadı çok teşekkür ederim herkese sayenizde bir şeyler ögrenmiş oldum yoksa beni kandirirlardı.100-200 ateşleseydin madem. Hayırlı olsun umarım sorun çözülmüştur
Abi sizin iş yerindeki bahçivan duruyorsa (adamı dövüp kovmadıysanızEe bu saatten sonra bizlere yakışan 1700 TL ödeyip hortum almak ve o hortumu yetkili servisin mabadına iliştirmek. Bütçe varsa hortum içinden fren hidroliği pompalayabiliriz, bütçe darsa hidroliğe gerek yok hortum içinden hava bassak da kafi.
Yok, ben varken o kıl Tevfik bizim bahçe içine giremez. 1-2 ay önce sokakta gördüm de gıcıklığına bizim önümüzdeki kaldırımda çıkan otları yoldurdum.Abi sizin iş yerindeki bahçivan duruyorsa (adamı dövüp kovmadıysanız) bu şerefli görevi ona bırakmalısınız.
Bence nalbirdan 100 liralik hortum alsak daha uyguna gelir. Daha saglam hortum olur hemEe bu saatten sonra bizlere yakışan 1700 TL ödeyip hortum almak ve o hortumu yetkili servisin mabadına iliştirmek. Bütçe varsa hortum içinden fren hidroliği pompalayabiliriz, bütçe darsa hidroliğe gerek yok hortum içinden hava bassak da kafi.
Yok buradaki temel motivasyonumuz o 1700 TL'yi ustanın mabadından çıkarmak. Yoksa vileda olur, nalbur hortumu olur, meşe odunu olur, yarım kilo erik olur bunlar kolayBence nalbirdan 100 liralik hortum alsak daha uyguna gelir. Daha saglam hortum olur hem
Valla helalNe kadar nokta atışı bir tahminde bulunmuşum. @Motoseverrr çırak lazım mı?