QJ MOTOR Kafamda SRK250 soru işareti

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Arkadaşlar geçen yeni bir motorsiklet aldim ilk defa scooter dişi bir motor kullandim dün yagmur yağmıştı bu şekilde işe gittim geldim bugun ise işe gittiğimde motorumu biraktigim yerde altinda islaklik gördüm. Sonra biraz elime aldim yag gibiydi. Sonra acaba radyatordenmi geliyor diye baktim ordan degil bu şekilde eve geçtim garajda baktigimda sanirsam gidonun arasindan geliyor oradada kati bir yag var sizce bu yagmur suyumu yoksa yağ mı hiç başına gelen oldumu? Yagmur sonrası normalmi yoksa keçemi sorunlu daha yeni motor

Motosikleti
Yamaha XSR700
O gerçekten yağ ise, oraya yağ gelse gelse ön fren üsr merkezindeki hidrolik kabından gelir. Onu kontrol edin/ettirin. Başka oraya yağ gelecek bir yer yok motorda.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Motorunuzu yıkayın hidrolik sıvısı asidik bir sıvıdır üstünde 2 3 gün durursa direkt boyayı kaldırır . Bir hortumlarda kaçak var mı diye baktırmak en iyisi.
Hocam insallah boyasi akmaz ya fabrika hatasi degil mi bu?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fabrika hatası. düzgün bir yetkili servise gidin garantiden düzeltsinler.
Hele fren konusuysa çok ciddi, kaza yaparsınız.

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Sonuç: servise gittim tpsm sensorleride fail veriyordu onuda söyledim kalmasi lazim dediler. neyse şimdi dengeniz bozulacak biliyorum ama yine soyleyeyim arkadas hortumdan felan dedi tamam dedim parca beklicek sansliysan 10 güne gelir yada piyasadan buluruz dedi ücretli oldugunu söyledi onun garantisi oldugunu söyledim (100km de motor) onada garanti harici olabilir fabrikaya sorucaz dedi sonradan dedimki benim elimle kirabilcegim koparabilecegim bir sey degil bu kablolar disarda oldugu icin fabrika garanti harici birakabiliyor dedi sonra yandaki ustasina sordu oda harici olur dedi. Sorun ben motorumu alayim o zaman dedim haber bekliyorum

Motosikleti
yok:(
Sonuç: servise gittim tpsm sensorleride fail veriyordu onuda söyledim kalmasi lazim dediler. neyse şimdi dengeniz bozulacak biliyorum ama yine soyleyeyim arkadas hortumdan felan dedi tamam dedim parca beklicek sansliysan 10 güne gelir yada piyasadan buluruz dedi ücretli oldugunu söyledi onun garantisi oldugunu söyledim (100km de motor) onada garanti harici olabilir fabrikaya sorucaz dedi sonradan dedimki benim elimle kirabilcegim koparabilecegim bir sey degil bu kablolar disarda oldugu icin fabrika garanti harici birakabiliyor dedi sonra yandaki ustasina sordu oda harici olur dedi. Sorun ben motorumu alayim o zaman dedim haber bekliyorum
onun ustasıyla beraber.. neyse fatura isteyin para isterlerse thy'den belki geri alırsınız

Motosikleti
Dca7TJ55.hkhTtE
Hocam ben şu mantiğı anlamıyorum bunlar servis işi yapiyor degiştirdigi parca adina hakediş almiyormu bunlar neyi aavunuyorlar yapmamak için niye ugraşıyorlar ben anlayamıyorum. Yap geç paranı al kardeşim servisligini almışın zaten et parçanı sipariş geç yaz fabrikaya getirsin parçasını getirmiyorsada sipariş et yap bari cihazi taniyamiyorum diyemiyor garanti harici birakmaya çalışmak nedir. Gerçekten mantiksizlik acaba yurtdışındaki servislerdemi böyle yoksa türkiyedeki servislerdemi böyle sorunlar var

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hocam ben şu mantiğı anlamıyorum bunlar servis işi yapiyor degiştirdigi parca adina hakediş almiyormu bunlar neyi aavunuyorlar yapmamak için niye ugraşıyorlar ben anlayamıyorum. Yap geç paranı al kardeşim servisligini almışın zaten et parçanı sipariş geç yaz fabrikaya getirsin parçasını getirmiyorsada sipariş et yap bari cihazi taniyamiyorum diyemiyor garanti harici birakmaya çalışmak nedir. Gerçekten mantiksizlik acaba yurtdışındaki servislerdemi böyle yoksa türkiyedeki servislerdemi böyle sorunlar var
Garanti harici isciliklerde muhtemelen kar marjlari daha yuksek ya da garanti islemlerinde marka iscilik parasi vermiyor

Motosikleti
Ns200 15"
Bildiğim kadarıyla ABD'de bakımları kullanıcı yapsa dahi garantiden çıkmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar